Chalet Mayrhofen – Winter- en zomervermaak - EuroRelais base64Hash Chalet Mayrhofen – Winter- en zomervermaak - EuroRelais

Chalet Mayrhofen – Winter- en zomervermaak

Mayrhofen
Om het even wanneer
Gasten
Mayrhofen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Mayrhofen

Appartement Mayrhofen
3 mei - 10 mei
-8%
€58
€54 per nacht
Appartement 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.6
"Ruim voldoende" (15 beoordelingen)
Mayrhofen, Gemeinde Mayrhofen, Oostenrijk
Boek nu
Appartement Mayrhofen
21 sep. - 28 sep.
-56%
€139
€61 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.9
"Uitstekend" (26 beoordelingen)
Mayrhofen, Gemeinde Mayrhofen, Oostenrijk
Boek nu
Appartement Mayrhofen
31 mei - 7 jun.
-49%
€159
€81 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (49 beoordelingen)
Mayrhofen, Gemeinde Mayrhofen, Oostenrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

In de wintermaanden gaan talloze Nederlanders op weg naar Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk om in verse sneeuw te skiën of snowboarden. Dichtbij de Italiaanse Grens in Oostenrijk ligt een van deze bekende skigebieden: Mayrhofen in het Zillertal, waar in 2007 de ronde van Oostenrijk begon. Met een vakantiehuis Mayrhofen kunnen wintersporters uitgelaten van hun verblijf genieten. Vanuit uw Chalet Mayrhofen neemt u de Ahornbahn of de Penkenbahn naar de skipistes en kunt u op uw favoriete manier de berg naar beneden glijden. Als uw kinderen ook eens een dag iets anders willen doen, is er nog meer te beleven. Met een Chalet Mayrhofen kunt u bijvoorbeeld de rodelbaan van Wiensenhof gebruiken. Er zijn bovendien veel geruimde en goed onderhoude winterwandelwegen. Nog spannender zijn de wandelwegen die niet geruimd zijn en die u alleen met sneeuwschoenen kunt bedwingen.

En in de zomer?

Wie Oostenrijk graag wil verkennen maar niet van wintersport houd, kan ook in de zomer veel beleven met een vakantiehuis Mayrhofen. In de zomer zijn er speciale programma's voor kinderen met veel activiteiten. De bergen, nu zonder sneeuw, bieden niet alleen perfecte wandel- maar ook fietsmogelijkheden. Er zijn nog meet gebieden in Oostenrijk die zowel in de zomer als ook in de winter prachtige vakantiebestemmingen zijn. Als u al in Mayrhofen bent geweest, zullen Sölden en Montafon zeker ook bevallen!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag