De mooiste vakantiehuizen 
in Oetztal - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Oetztal - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Oetztal

Oetztal
Om het even wanneer
Gasten
Oetztal
Om het even wanneer
Gasten
Het Ötztal ligt in het westen van Oostenrijk niet ver van de Duitse grens. Dit zijdal van het Inndal is een prima gebied om in de winter te skiën en snowboarden, vooral wintersporters huren dan ook een chalet Ötztal. De noordelijkste gemeente in het dal is Sautens, in het zuiden van het dal vindt u Sölden. Het Ötztal is benoemd naar de gemeente Oetz die ook in het dal ligt.Actieve vakantieÖtztal staat bekend om de mogelijkheid een actieve vakantie te beleven.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Oetztal

Appartement Ötztal
23 sep. - 30 sep.
€62 per nacht
Appartement 49 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (34 beoordelingen)
Ötztal, Längenfeld, Oostenrijk
Begin met boeken
Appartement Ötztal
7 sep. - 14 sep.
€78 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.8
"Uitstekend" (10 beoordelingen)
Ötztal, Längenfeld, Oostenrijk
Begin met boeken
Appartement Ötztal
14 sep. - 21 sep.
€95 per nacht
Appartement 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.9
"Uitstekend" (6 beoordelingen)
Ötztal, Längenfeld, Oostenrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Oetztal

Er is namelijk een mountainbike route namens Ötztal Mountainbike Trail waarmee u het hele dal kunt af fietsen. Als u deze route hebt gehad kunt u ook nog de Inntal Radweg volgen, die op de mountainbike route aansluit.

De pistes in Ötztal

Toch worden vakantiewoningen Ötztal vaker in de winter geboekt. Dat is natuurlijk vooral vanwege het fantastische wintersportaanbod dat u hier vindt. Het skigebied van Obergurgl en Hochgurgl geldt als gebied waar gegarandeerd altijd sneeuw ligt. Er zijn 24 liften die u vanuit uw chalet Ötztal naar de piste brengen. In totaal zijn de pistes 110 kilometer lang. Daarvan is de helft gemiddeld moeilijk.
Wie liever in een niet te drukke omgeving is, kan in Vent skiën. Vooral voor families met onervaren kinderen biedt deze plaats veel mogelijkheden. Met een Chalet Ötztal hebt u toegang tot vier liften en 15 kilometer piste. Wie meer wil dan alleen skiën kan hier loipen en rodelen. Er zijn bovendien wandelpaden voor onvergetelijke sneeuwwandelingen.

Schaatsen na het skiën

Nederlanders zijn er goed in en kunnen het met een Chalet Ötztal ook in het buitenland bewijzen: wij houden van schaatsen! In het Ötztal heeft bijna ieder dorp een eigen schaatsbaan. Bijzonder leuk is de schaatsbaan met natuureis in Piburg. Deze baan is helaas alleen open, als het eis ook werkelijk dik genoeg is. Met een vakantiewoning Ötztal kunt u bovendien een sport testen die in Nederland nog vrij onbekend is. Eisstockschießen wordt algemeen beoefend in de wintergebieden rond de Alpen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag