Mijn voorkeuren
Chalet Serfaus – Vakantie in een gebied vol activiteiten - EuroRelais base64Hash Chalet Serfaus – Vakantie in een gebied vol activiteiten - EuroRelais

Chalet Serfaus – Vakantie in een gebied vol activiteiten

Serfaus
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Serfaus

Appartement Serfaus
15 jun. - 22 jun.
€161 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Serfaus, Gemeinde Serfaus, Oostenrijk
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Serfaus
8 jun. - 15 jun.
-40%
€286
€173 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Serfaus, Gemeinde Serfaus, Oostenrijk
Gratis annulering
Details
Holiday Home
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Serfaus
27 apr. - 4 mei
-43%
€340
€194 per nacht
Huis ∙ 15 gasten ∙ 6 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (22 beoordelingen)
Serfaus, Gemeinde Serfaus, Oostenrijk
Details
Holiday Home
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Na een autoreis van ongeveer 10 uur vanuit Nederland zult u aankomen in Serfaus. Want tijdens een vakantie in een Chalet Serfaus kunt u er heerlijk op uit. De schitterende omgeving in de bergen zullen voor een groot aantal activiteiten zorgen. Blijf dus zeker niet zitten in een Chalet Serfaus en ga eropuit!

 

Wandelen in de bergen

 

De omgeving van Serfaus geeft volop de mogelijkheid voor schitterende wandelingen. Daarom kan zo'n wandeling niet missen tijdens een vakantie in een Chalet Serfaus. Bij het dorpje Pfunds, dat op 15 minuten rijden verwijderd is, zijn volop wandelmogelijkheden. Niet alleen voor volwassenen is dit een prachtige mogelijkheid om de natuur te ontdekken. Ook voor kinderen is dit een hele uitdaging. Door een special stempelkaart gaat het kind de toppen af om al zijn stempels te verzamelen en vervolgens voor goud, zilver of brons te gaan. Door middel van een handige wegaanwijzing is het pad eenvoudig te volgen en kiest u de moeilijkheidsgraad.

 

Ski mogelijkheden

 

Naast een schitterend wandelgebied staat Serfaus vooral bekend om de skimogelijkheden. Daarom boeken velen een vakantiehuis Serfaus tijdens de winter. In de wintermaanden biedt dit dorp vanaf de Alpkopf en de Komperdell volop mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde. Ook voor jong en oud zijn hier verschillende activiteiten en speciale lessen te boeken. Met in totaal 220 kilometer aan piste is er genoeg te beleven voor het gehele gezin. Als u al eens een vakantiehuis Serfaus hebt gehad en een ander skigebied in Oostenrijk zoekt, is de stad Mayrhofen met meer dan 130 kilometer piste ook absoluut een aanrader.
 

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag