De mooiste vakantiehuizen 
in Zillertal - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Zillertal - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Zillertal

Zillertal
Om het even wanneer
Gasten
Zillertal
Om het even wanneer
Gasten
In Tirol in de buurt van het Salzburgerland, ligt het Zillertal, een bekend skigebied bij Nederlanders. Het dal is ongeveer dertig kilometer lang en dankt zijn naam aan de rivier Ziller die erdoor stroomt. Het dal is verdeeld in verschillende skigebieden, het grootste is Zillertal Arena. Met een vakantiehuis Zillertal zult u merken dat het klimaat vergelijkbaar is als in het Ötztal. De winters zijn koud, er ligt veel sneeuw maar toch schijnt de zon.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zillertal

Appartement Zillertal
12 okt. - 19 okt.
-55%
€116
€52 per nacht
Appartement 37 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zillertal, Uderns, Oostenrijk
Begin met boeken
Huis Zillertal
9 nov. - 16 nov.
-52%
€88
€43 per nacht
Huis 34 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zillertal, Uderns, Oostenrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Boerderij Zillertal
21 sep. - 28 sep.
-35%
€112
€73 per nacht
Boerderij 75 m² ∙ 7 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.8
"Ruim voldoende" (44 beoordelingen)
Zillertal, Uderns, Oostenrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Zillertal

In de zomermaanden worden temperaturen to 24°C bereikt, waardoor u met een vakantiehuis Zillertal in de zomer prachtige wandelingen kunt maken.

Cultuur en natuur in het Zillertal

Tirol betekent natuurlijk niet alleen maar wintersport, er is nog genoeg te beleven om uw verblijf in een chalet Zillertal vol afwisseling te maken. Ten eerste hoort daar het prachtige natuurgebied Hochgebirgs-Naturpark Zillertaler Alpen met zijn watervallen in Schlitters, Laimach, Talbach en Hart. Ga ook eens naar Hochfeiler, met 3510 meter hoogte de hoogste top van de Zillertaler Alpen. De top werd voor het eerst in 1865 bereikt. Vanuit uw vakantiehuis Zillertal moet u ook zeker naar der Zillertalbahn lopen. Daar is namelijk de bijzondere stoomtrein die tussen Mayrhofen en Jenbach pendelt. In Finkenberg is de beroemde Teufelsbrücke te zien waarvan men zegt dat de duivel persoonlijk hem heeft gebouwd. Indrukwekkend zijn ook de acht waterkrachtcentrales in Zillertal, die u met een vakantiehuis Zillertaal zo kunt bereiken. De stuwmeren die bij de krachtcentrales horen geven bovendien een prachtig wandellandschap. Het landschap kunt u ook op een paard verkennen. Als u uw eigen paard niet hebt meegenomen naar uw chalet Zillertal, kunt u in Gerlos paarden huren.

Wintersportgebied Zillertal

Bijna twee derde van de toeristen in Zillertal komen in de winter. Dit is natuurlijk vanwege het fantastische wintersportaanbod. Zo kunnen huurders van een chalet Zillertal kiezen tussen 670 kilometer aan pistes, voor iedereen is er wat wils. De toppen bereikt u met behulp van een van de 178 verschillende liften, vanaf waar u dan ook een prachtig uitzicht hebt. De omgeving van uw chalet Zillertal is in verschillend skigebieden verdeeld: onder anderen het boven genoemde Zillertal Arena, Zillertal 3000, Mayrhofner Bergbahnen en Spieljoch/Hochzillertal. De spannendste piste die u vanuit uw chalet Zillertal eenvoudig kunt bereiken is de Harakiri-piste. Deze heeft een dalingspercentage van 78 procent!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag