Mazury Aerial View base64Hash Mazury Aerial View

De mooiste vakantiehuizen in Ermland-Mazurië

Ermland-Mazurië
Om het even wanneer
Gasten
Ermland-Mazurië
Om het even wanneer
Gasten
De provincie Ermland-Mazurië is een provincie gelegen in het noordoosten van Polen, grenzend aan de Russische exclave Kaliningrad. Dit gebied trekt jaarlijks veel toeristen door de vele meren en bossen die hier te vinden zijn. Ook de hoofdstad van deze provincie Olsztyn is een bezoek waard tijdens uw vakantie in een vakantiewoning Ermland-Mazurië. De omgevingDe provincie Ermland-Mazurië heeft enorm veel meren en dicht beboste gebieden die de provincie een ongerepte uitstraling geven.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Ermland-Mazurië

Huis Trygort
4 jan. - 11 jan.
-25%
€105
€79 per nacht
Huis 75 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.8
"Uitstekend" (18 beoordelingen)
Trygort, Węgorzewo, Polen
Begin met boeken
Boot Kruklanki
21 sep. - 28 sep.
-20%
€222
€178 per nacht
Boot 45 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Kruklanki, Powiat Giżycki, Polen
Begin met boeken
Huis Niedźwiedzi Róg
31 aug. - 7 sep.
-5%
€167
€159 per nacht
Huis 200 m² ∙ 10 gasten ∙ 4 slaapkamers
Niedźwiedzi Róg, Ruciane-Nida, Polen
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Ermland-Mazurië

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis Ermland-Mazurië is een fiets- of wandelvakantie zeer geschikt om de omgeving te verkennen. Maar ook een ontspannen vakantie in de natuur zal u geheel tot rust brengen. In het midden van deze provincie vindt u meerdere landschappen met veel meren. Door deze meren te bezoeken zal u dichter bij de natuur staan en het is geweldig en rustgevend om hier een wandeling te maken! Ook het grote natuurgebied Wdecki Park Krajobrazowy in de zuidelijk gelegen regio Koejavië-Pommeren is indrukwekkend om te gaan ontdekken. De natuur in dit gebied is mooi en erg rustgevend! Als u wilde natuur en moerassen wilt zien, kunt u het beste naar Podlachië gaan. Deze regio ligt naast Ermland-Mazurië en wordt ook wel het 'wilde westen' van Polen genoemd. Hier kunt u bijzondere natuur gaan bewonderen!

Olsztyn

olsztyn is de hoofdstad van de provincie Ermland-Mazurië en is gelegen in het centrum van deze provincie. Dit maakt de bereikbaarheid van deze stad vanuit de vakantiewoningen Ermland-Mazurië erg gemakkelijk. /olsztyn staat bekend om haar 15 prachtige meren die rondom de stad liggen. Het stadscentrum van /olsztyn is historisch en er zijn vele leuke straatjes om te verkennen. Meer dan 20% van de stad bestaat uit natuur in de vorm van parken en bossen. De parken zijn erg populair onder de toeristen en lokale mensen om te ontspannen. In het oude stadscentrum vindt u het kasteel van /olsztyn waar de astronoom Nicolas Copernicus vele jaren gewoond heeft. Ook de Saint Jocab Apostel Kerk is gelegen in het oude centrum, deze kerk is één van de mooiste monumenten uit de baksteengotiek in Polen. Beide bezienswaardigheden zijn de moeite waard om een bezoekje te brengen tijdens een verblijf in vakantiehuizen Ermland-Mazurië.
Ermland-Mazurië is één van de bijzonderste provincies van Polen. De natuur is ongerept en zeer rustgevend. Ook de hoofdstad /olsztyn is zeer geschikt voor een stedentripje tijdens uw vakantie in een vakantiehuis Ermland-Mazurië. Een uitstapje naar het dichtbij gelegen Litouwen is ook de moeite waard om een totaal andere cultuur te ontdekken tijdens uw vakantie! In dit gebied is er voor ieder wat wils en zult u een vakantie beleven die anders is dan anders!

Alle vakantiehuizen in Ermland-Mazurië

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag