Vakantiehuis Krakau - vakantie in het zuiden van Polen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Krakau - vakantie in het zuiden van Polen - EuroRelais

Vakantiehuis Krakau - vakantie in het zuiden van Polen

Krakau
Om het even wanneer
Gasten
Krakau
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Krakau

Studio Stradom
23 nov. - 30 nov.
-5%
€69
€66 per nacht
Studio 21 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Stradom, Stare Miasto, Krakau
Gratis annulering
Boek nu
Studio Krowodrza
7 dec. - 14 dec.
-72%
€232
€65 per nacht
Studio 53 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Krowodrza, Krakau, Polen
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Kazimierz
11 jan. - 18 jan.
-20%
€161
€129 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (7 beoordelingen)
Kazimierz, Stare Miasto, Krakau
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Voor velen doet Krakau niet onder voor de hoofdstad Warschau. Krakau is de tweede grootste stad van Polen en heeft vele bezienswaardigheden, waarvoor elk jaar weer vele toeristen een vakantiehuis in Krakau boeken. Wie met de trein in Krakau aankomt, kan meteen zijn fototoestel al pakken om het prachtige gebouw van het centraal station op beeld vast te leggen.

Cultuurstad

Als een van de weinige steden van Polen kwam Krakau vrijwel ongeschonden uit de Tweede Wereldoorlog. Vele historische gebouwen zijn daardoor bewaard gebleven. Het stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Cultuurliefhebbers die een vakantiehuis in Krakau hebben geboekt, hebben het dan ook getroffen. Vanuit uw vakantiewoning in Krakau kunt u naar Sint-Andreaskerk gaan, die tussen 1079 en 1098 werd gebouwd. De koepels werden in 1693 op de torens geplaatst. Wie geïnteresseerd is in de historie van Polen, moet naar de heuvel Wawel gaan. Hier bevindt zich de voormalige koninklijke residentie. In de kathedraal die vlakbij staat, is er een crypte waar de Poolse koningen begraven liggen. Er zijn ook meer dan twintig musea nabij uw vakantiewoning in Krakau. Het Pools Luchtvaartmuseum kan ook leuk zijn voor kinderen, want er staan hier allerlei vliegtuigen opgesteld. Zowel historische vliegtuigen als ook recent gebouwde vliegtuigen.

Stadspark

Wanneer u even behoefte hebt aan wat rust en natuur en u wilt niet binnen in uw vakantiehuis in Krakau zitten, ga dan naar het stadspark Planty. In het park kunt u niet alleen van de natuur genieten, er zijn ook fonteinen en standbeelden van belangrijke figuren Nicolaas Copernicus.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag