Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Warschau - ontdek de hoofdstad van Polen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Warschau - ontdek de hoofdstad van Polen - EuroRelais

Vakantiehuis Warschau - ontdek de hoofdstad van Polen

Warschau
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Warschau

Appartement Odolany
13 jan. - 20 jan.
-21%
€62
€49 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Odolany, Wola, Warschau
Gratis annulering
Details
Renters
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Studio Wyględów
13 jan. - 20 jan.
-22%
€51
€40 per nacht
Studio ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Wyględów, Mokotów, Warschau
Gratis annulering
Details
Renters
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Studio Praga
6 jan. - 13 jan.
-30%
€43
€30 per nacht
Studio ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Praga, Warschau, Polen
Gratis annulering
Details
Renters
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Warschau is waarschijnlijk niet de eerste vakantiebestemming waar u aan denkt. Toch zou u een vakantiehuis in Warschau in overweging moeten nemen, want in Warschau kunt u zowel op de culturele tour gaan als diverse cafés, bars en clubs bezoeken. De hoofdstad van Polen is tevens de grootste stad van het land met 1,7 miljoen inwoners. Warschau ligt aan de grootste rivier van Polen, de Wisla. Het centrum ligt op de linkeroever, het stadsdeel Praga op de rechter.

Oude Stad

Vanuit uw vakantiewoning Warschau kunt u als eerste het Koninklijk Paleis bezoeken dat aan het Slotplein in de Oude Stad ligt. Dit paleis was de woning van de koningen van Polen. Na de verbouwing in 1984 werd het paleis opengesteld voor publiek. Het symbool van de stad staat op het marktplein van de Oude Stad. De Zeemeermin van Warschau is een bronzen sculptuur. Het beeld op het plein is een replica, het echte beeld staat in het Historisch Museum wegens vandalisme. Het Historisch Museum bevindt zich ook in de Oude Stad. Hier worden verschillende collecties tentoongesteld over kunst, archeologische vondsten, beelden en schetsen. Als u met uw gezin of partner gewoon rustig wilt shoppen, bent u in de Oude Stad aan het juiste adres. De leukste winkels treft u in de straten Chmielna en Nowy Świat.

 

Het Paleis van Cultuur en Wetenschap is ook iets wat u niet mag missen wanneer u in uw vakantiehuis Warschau verblijft. Dit gebouw is een van de hoogste van het land en bevat 3.000 kamers. In het paleis bevinden zich bioscopen, musea, theaters en op de 30e verdieping is een groot terras.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag