De mooiste vakantiehuizen 
in Neder-Silezië - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Neder-Silezië - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Neder-Silezië

Neder-Silezië
Om het even wanneer
Gasten
Neder-Silezië
Om het even wanneer
Gasten
Een vakantiehuis Neder-Silezië is gelegen in het zuidwesten van Polen tegen de grens van Tsjechië en Duitsland. De hoofdstad van deze provincie is Wroclaw dat een mooie historische stad is dat zeker bezocht moet worden als u op vakantie bent in een vakantiewoning Neder-Silezië! De imposante SudetenHet natuurgebied op de grens van Polen en Tsjechië is voor een groot deel een biosfeerreservaat op de lijst van UNESCO dat erg indrukwekkend is.

Populaire regio's en steden in Neder-Silezië

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Neder-Silezië

Huis Gajówka
16 nov. - 23 nov.
-23%
€67
€52 per nacht
Huis 40 m² ∙ 7 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.4
"Goed" (25 beoordelingen)
Gajówka, Powiat Lwówecki, Neder-Silezië
Gratis annulering
Boek nu
Huis Oborniki Śląskie
14 sep. - 21 sep.
-27%
€83
€60 per nacht
Huis 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Oborniki Śląskie, Powiat Trzebnicki, Neder-Silezië
Boek nu
Huis Sulistrowiczki
4 jan. - 11 jan.
-48%
€47
€25 per nacht
Huis 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.2
"Goed" (29 beoordelingen)
Sulistrowiczki, wrocławski, Neder-Silezië
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Neder-Silezië

De berg Karkonosze oftwel het Reuzengebergte is de hoogste berg is één van de hoogste gebergten in Polen. De natuur bestaat uit imposante bergen, mooie landschappen en kleine bergbeekjes. Om een wandeling vanuit de vakantiehuizen Neder-Silezië in dit gebied te maken is de moeite waard! Door de ongerepte natuur kunt u ontspannend van de wandelroutes genieten!

Historische stad

De hoofdstad van deze provincie is /wroclaw. Deze stad is tijdens de Tweede Wereldoorlog ernstig beschadigd wat nu terug te zien is in het stadcentrum. Tijdens het bewonderen van deze speciale stad komt u vanzelf op de grote Markt van /wroclaw uit. Deze markt is omringd met imposante gebouwen en gezellig terrasjes. Alle straatjes die naar de Markt toe leiden zijn fantastische om al slenterend te gaan verkennen. Een stedentripje naar wroclaw tijdens een vakantie in de vakantiewoningen Neder-Silezië is een echte aanrader! Het is een bijzondere stad waar elke vakantieganger zich uitstekend zal vermaken!
Neder-Silezië is een prachtige provincie om het echte Polen te leren kennen! Een vakantiehuis Neder-Silezië is van alle gemakken voorzien en voor iedereen een geweldige vakantie bestemming! Niet alleen voor de natuurzoeker en wintersporter is het een goede vakantiebestemming, ook een vakantie met kinderen is hier op zijn plaats!

Alle vakantiehuizen in Neder-Silezië

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag