Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

De mooiste vakantiehuizen in Silezië

Silezië
Om het even wanneer
2 gasten
De vakantiehuizen Silesië zijn gelegen in een zuidelijke regio van Polen. In deze regio bevindt zich onder andere de grote stad Katowice en verschillende natuurgebieden om een prachtige fiets- of wandelvakantie door te brengen! Een verrassende regioDe omgeving in de regio Silesië verkennen vanuit een vakantiehuis Silesië is gegarandeerd een indrukwekkende ervaring! Silesië is een provincie van Polen en kent vele verschillende gezichten.
LEES VERDER »

Populaire regio's en steden w śląskiem

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen w śląskiem

Villa Podlesice
Villa
14 4
Podlesice, Kroczyce, Woiwodschap Silezië
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €1.449
voor 1 week
Appartement Szczyrk
Appartement 74 m²
7 2
Szczyrk, Powiat Bielski, Woiwodschap Silezië
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €539
voor 1 week
Appartement Szczyrk
Appartement 25 m²
2 1
Szczyrk, Powiat Bielski, Woiwodschap Silezië
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €224
voor 1 week
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Silezië

Hiernaast zijn er ook een aantal mooie groene natuurgebieden in het zuiden en het oosten zoals bijvoorbeeld de Beskiden. In deze natuurgebieden is het mogelijk om een fantastische wandelvakantie te houden in de zomer of winter. In de wintermaanden is de wintersportvakantie populairder aangezien het zuiden van Silesië een echt wintersportoord is! Als u een uitstapje naar een andere regio wilt ondernemen is Neder-Silezië een aanrader! Hier vindt u het imposante geberte de Sudeten en verschillende historische steden zoals Wroclaw.

Katowice

De belangrijke stad Katowice is meer dan een bezoek waard tijdens een vakantie in één van de vakantiewoningen Silesië. De stad zelf heeft ruim 300.000 inwoners en hieronder zijn veel studenten. De Universiteit van Silesië bevindt zich in Katowice waardoor er verschillende studenten wijkjes te vinden zijn. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden te bewonderen, zoals; de Archcathedral of Christ the King. Deze kathedraal is de grootste in Polen en gebouwd tussen 1927 en 1955.
De provincie Silesië grenst aan Tsjechië en Slowakije waardoor een uitstapje vanuit uw vakantiewoning Silesië naar één van deze landen makkelijk maakt! U zult zich niet vervelen in een vakantiehuis Silesië! Er zijn vele mogelijkheden in de zomer en winter voor een vakantie in de natuur en voor stedentrips!

Alle vakantiehuizen in Silezië

Alle 925 accommodaties tonen
image-tag