Mijn voorkeuren
De mooiste vakantiehuizen 
in Silezië - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Silezië - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Silezië

Silezië
Om het even wanneer
Gasten
De vakantiehuizen Silesië zijn gelegen in een zuidelijke regio van Polen. In deze regio bevindt zich onder andere de grote stad Katowice en verschillende natuurgebieden om een prachtige fiets- of wandelvakantie door te brengen! Een verrassende regioDe omgeving in de regio Silesië verkennen vanuit een vakantiehuis Silesië is gegarandeerd een indrukwekkende ervaring! Silesië is een provincie van Polen en kent vele verschillende gezichten.

Populaire regio's en steden en Silésie

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen en Silésie

Studio Osiedle Tysiąclecia
16 dec. - 23 dec.
-77%
€224
€52 per nacht
Studio ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Osiedle Tysiąclecia, Katowice, Woiwodschap Silezië
Gratis annulering
Details
Renters
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Studio Centrum
19 okt. - 26 okt.
-80%
€293
€60 per nacht
Studio ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Centrum, Chorzów, Woiwodschap Silezië
Gratis annulering
Details
Renters
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Studio Katowice
27 okt. - 3 nov.
-79%
€256
€54 per nacht
Studio ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Katowice, Woiwodschap Silezië, Polen
Gratis annulering
Details
Renters
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Silezië

Hiernaast zijn er ook een aantal mooie groene natuurgebieden in het zuiden en het oosten zoals bijvoorbeeld de Beskiden. In deze natuurgebieden is het mogelijk om een fantastische wandelvakantie te houden in de zomer of winter. In de wintermaanden is de wintersportvakantie populairder aangezien het zuiden van Silesië een echt wintersportoord is! Als u een uitstapje naar een andere regio wilt ondernemen is Neder-Silezië een aanrader! Hier vindt u het imposante geberte de Sudeten en verschillende historische steden zoals Wroclaw.

Katowice

De belangrijke stad Katowice is meer dan een bezoek waard tijdens een vakantie in één van de vakantiewoningen Silesië. De stad zelf heeft ruim 300.000 inwoners en hieronder zijn veel studenten. De Universiteit van Silesië bevindt zich in Katowice waardoor er verschillende studenten wijkjes te vinden zijn. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden te bewonderen, zoals; de Archcathedral of Christ the King. Deze kathedraal is de grootste in Polen en gebouwd tussen 1927 en 1955.
De provincie Silesië grenst aan Tsjechië en Slowakije waardoor een uitstapje vanuit uw vakantiewoning Silesië naar één van deze landen makkelijk maakt! U zult zich niet vervelen in een vakantiehuis Silesië! Er zijn vele mogelijkheden in de zomer en winter voor een vakantie in de natuur en voor stedentrips!

Alle vakantiehuizen in Silezië

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag