De mooiste vakantiehuizen 
in West-Pommeren - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in West-Pommeren - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in West-Pommeren

Woiwodschap West-Pommeren
Om het even wanneer
Gasten
Woiwodschap West-Pommeren
Om het even wanneer
Gasten
De provincie West-Pommeren is een uniek gedeelte van Polen en is gelegen in het noordwesten van Polen aan de Oostzee. De hoofdstad is Szczecin en in het zuiden van deze provincie bevindt zich het Pommers Merenplateau dat prachtig is om te gaan bewonderen! NatuurgebiedenÉén van de belangrijkste en mooiste natuurgebieden van West-Pommeren is het Pommers Merenplateau. Dit gebied is prachtig om vanuit uw vakantiehuis West-Pommeren te gaan verkennen en hier te gaan wandelen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in West-Pommeren

Huis Anielino
3 mei - 10 mei
-9%
€93
€85 per nacht
Huis 250 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.3
"Goed" (36 beoordelingen)
Anielino, Dobra, Woiwodschap West-Pommeren
Boek nu
Appartement Świnoujście
16 nov. - 23 nov.
-9%
€90
€81 per nacht
Appartement 90 m² ∙ 6 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (8 beoordelingen)
Świnoujście, Świnoujście, Woiwodschap West-Pommeren
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Świnoujście
26 okt. - 2 nov.
-72%
€182
€52 per nacht
Appartement 43 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (11 beoordelingen)
Świnoujście, Świnoujście, Woiwodschap West-Pommeren
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in West-Pommeren

Één van de nationale parken in West-Pommeren is het Nationale Park wolin. Dit park is gelegen op een eiland in het uiterste noordoosten van deze provincie. Dit park is bijzonder om haar afwisselende landschappen en vooral door de vele vogels soorten. Naast het West-Pommers Merenplateau is het Nationale Park /wolin ook echt een aanrader om te gaan bezoeken tijdens een verblijf in uw vakantiewoning West-Pommeren.

West-Pommerse steden

De hoofdstad van West-Pommeren is Szczecin. In deze stad kunt u erg veel culturele bezienswaardigheden bezoeken. Onder andere de St. Jacobskerk is één van deze monumenten die de moeite waard is om van binnen en van buiten te bekijken! Niet alleen de hoofdstad is tijdens uw vakantie in de vakantiehuizen West-Pommeren een stedentrip waard. Ook de stad Koszalin is leuk om te verkennen, zeker de Mariakathedraal is erg indrukwekkend.

Actieve vakanties

Door de grote natuurgebieden die West-Pommeren rijk is zijn er veel actieve vakanties mogelijk. De rivieren en meren bieden mogelijkheden tot raften, kanoen en zeilen. De andere activiteiten die ook mogelijk zijn tijdens uw vakantie in vakantiewoningen West-Pommeren, zijn paardrijden, golfen en fietsen. Maar dit gebied is vooral bij uitstek geschikt voor een indrukwekkende wandelvakantie.
Deze provincie van Polen is erg veelzijdig en zal u een onvergetelijke indruk van Polen geven. Voor ieder is er wat wils, ook voor een vakantie met kinderen is dit een uitstekend gebied! Met een comfortabel vakantiehuis West-Pommeren zal u een fantastische vakantie in Polen beleven!

Alle vakantiehuizen in West-Pommeren

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag