Mijn voorkeuren
Vakantiehuizen Lissabon – beleef de vrolijke ambiance - EuroRelais base64Hash Vakantiehuizen Lissabon – beleef de vrolijke ambiance - EuroRelais

Vakantiehuizen Lissabon – beleef de vrolijke ambiance

Lissabon
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 16 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Lissabon

Appartement Lissabon
18 nov. - 25 nov.
-68%
€222
€71 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lissabon, Portugal
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Lissabon
9 dec. - 16 dec.
-67%
€196
€65 per nacht
Appartement ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lissabon, Portugal
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Lissabon
30 jan. - 6 feb.
-64%
€189
€68 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lissabon, Portugal
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen in Lissabon zijn ideaal gelegen nabij het centrum van de stad. Lissabon is de hoofstad van Portugal en ligt in de kuststreek Costa de Lisboa in het zuiden van het land. De stad is gebouwd op zeven heuvels, direct naast de rivier de Taag. Een vakantiehuis Lissabon biedt u een vakantie vol cultuur, winkelplezier, de mediterraanse keuken en prachtig weer. Om de unieke sfeer van de stad echt te beleven zijn de wijken Barrio Alto en Alfalma bijzonder leuk om te bezoeken. Een wirwar aan gezellige oude straatjes en kleine trams bepalen hier het straatbeeld. De wijk Alfalma is ook direct de plek waar de beroemde fadomuziek vandaan komt en u vele fadohuizen vindt, kleine restaurantjes waar u onder het genot van een glaasje port, een typische drank uit de stad Porto, dit prachtige schouwspel kunt bezichtigen.

Op korte afstand van de vakantiehuizen Lissabon liggen twee mooie bezienswaardigheden die op de werelderfgoed lijst staan, namelijk de Torre de Belem en het klooster Mosteiro dos Jeronimos, tevens uniek omdat dit de plek is waar de beroemde ontdekkingsreiziger Vasco da Gama is begraven. Bent u opzoek naar een wat moderner Lissabon, dan kunt u terecht bij het Parque de Nacoes, dit gedeelte is bekend geworden door Expo ’98. Hier vindt u onder andere een groot aquarium, een kabelboom en de Torre Vasco da Gama. Wilt u naast lekker kokerellen in uw vakantiehuis Lissabon , graag een keertje uit eten, dan biedt de stad vele mogelijkheden. Naast een groot aantal Franse en Spaanse restaurants, is de typische Portugese keuken ook zeker het proeven waard. Probeer is een keer gezouten stokvis, bacalhou, of sluit de avond af met het speciale aguardente drankje. Naast de variatie aan activiteiten heeft de stad heeft een zacht en mediteraan klimaat, wat maakt dat een vakantiehuis in Lissabon geschikt is voor een leuke trip gedurende het hele jaar.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag