Vakantiehuis Porto - genieten in de Costa Verde - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Porto - genieten in de Costa Verde - EuroRelais

Vakantiehuis Porto - genieten in de Costa Verde

Porto
Om het even wanneer
Gasten
Porto
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 11 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Porto

Huis Porto
16 nov. - 23 nov.
-39%
€628
€384 per nacht
Huis 250 m² ∙ 16 gasten ∙ 6 slaapkamers
Porto, Portugal
Gratis annulering
Boek nu
Huis Porto
16 nov. - 23 nov.
-39%
€314
€192 per nacht
Huis 125 m² ∙ 9 gasten ∙ 3 slaapkamers
Porto, Portugal
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Porto
2 nov. - 9 nov.
€85 per nacht
Appartement 45 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Porto, Portugal
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantiehuis in Porto betekent een ontspannende vakantie in een van de oudste steden van Europa met aangename temperaturen in de zomer. De noordelijke havenstad in Portugal is de op één na grootste stad van Portugal en is vooral bekend van de wijn die ervandaan komt. De stad ligt bij de rivier de Douro vlak bij de vlakbij de Atlantische Oceaan.

Stad van architectuur

Wanneer u uit uw vakantiehuis in Porto stapt, zult u merken dat de stad vele prachtige gebouwen bezit. Een van die bouwwerken is de Torre dos Clérigos, die met 76 meter de hoogste toren van Portugal is. De toren is ontworpen in de barokke stijl. Een stukje moderne architectuur vindt u bij de opera Casa de Música, ontworpen door de Nederlandse Rem Koolhaas. Deze werd ontworpen met de bedoeling om in 2001 open te gaan, maar de bouw liep uit en in 2005 was de opening. Het gebouw wordt wereldwijd geprezen. Een ander mooi staaltje architectuur in de omgeving van uw vakantiewoning in Porto is de Igreja de São Francisco. Deze gotische kerk behoort tot de werelderfgoedlijst van UNESCO en is zowel van binnen als van buiten prachtig om te zien. U hoeft niet alleen maar gebouwen te bewonderen wanneer u in uw vakantiehuis in Porto verblijft. Er bevindt zich een prachtige boekenwinkel genaamd in de binnenstad. Zelfs als u geen lezer bent, moet u hier gewoon even naar binnen stappen. Voor een leuk avondje uit kunt u naar het nationaal theater Säo joäo gaan, dat in het historische deel van de stad is gelegen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag