Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

De mooiste vakantiehuizen in Madeira

Madeira
Om het even wanneer
2 gasten
U heeft een vakantie naar Portugal in de planning? Misschien overweegt u prachtige regio’s als de Algarve, Alentejo of de geweldige omgeving van Lissabon, de Costa de Lisboa. Allemaal even mooi, maar vergeet dan zeker niet het bloemeiland Madeira in dit rijtje. Madeira is een autonome regio van Portugal en behoort tot de Azoren, een archipel in de Atlantische oceaan. Het klimaat op Madeira is mild met het hele jaar door temperaturen tussen de 16 en 22 graden ongeveer.
LEES VERDER »

Populaire regio's en steden op Madeira

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op Madeira

Huis São Roque
Huis 300 m²
6 3
São Roque, Funchal, Madeira
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €1.701
voor 1 week
Huis Lombo Do Doutor
Huis
6 3
Lombo Do Doutor, Madeira, Madeira
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €846
voor 1 week
Huis Prazeres
Huis
4 1
Prazeres, Madeira, Madeira
4,3 / 3
"Goed"
vanaf €398
voor 1 week
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Madeira

De levada’s zijn irrigatiekanaaltjes die in de 16e eeuw zijn aangelegd om water uit het noorden van het eiland, door het gebergte, naar het droge zuiden te transporteren. De meeste van deze kanaaltjes zijn voorzien van een voetpad er langs en soms er overheen. Deze ‘wandelroutes’ maken het binnenland van Madeira voor toeristen goed toegankelijk. Deze manier van wandelen op Madeira is erg leuk.

Vakantiehuis Madeira aan het strand

De kust van Madeira is rotsachtig en ruw. De meest stranden op Madeira zijn kiezelstranden. Ponto do Sol en de baai van Reis Magos zijn daarvan de mooiste. Ook zijn er op Madeira kleine zandstranden. Ideaal voor een dagje aan zee met de kids. In Ribeira Brava is een kunstmatig zandstrand aangelegd voor toeristen. Dit ligt slechts op 15 minuten van de hoofdstad Funchal, een gezellige stad met een aantal leuke bezienswaardigheden. Calheta Beach in het westen is gedeeltelijk kunstmatig. Op de landtong in het oosten van Madeira vindt u het natuurlijke zandstrand van Sao Lourenco. Boek een vakantiewoning Madeira en ga zelf op ontdekkingstocht op dit heerlijke eiland!

Alle vakantiehuizen op Madeira
image-tag