De mooiste vakantiehuizen 
in Bratislava - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Bratislava - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Bratislava

Bratislava
Om het even wanneer
Gasten
Bratislava
Om het even wanneer
Gasten
De regio Bratislava is in het uiterste westen van Slowakije gelegen. Dit gebied grenst aan Oostenrijk en aan Hongarije. De vakantiehuizen Slowakije in Bratislava zijn een leuke bestemming om de natuur in trekken, maar ook om de hoofdstad van Slowakije te gaan bezoeken. De Kleine KarpatenTen noorden van de vakantiewoningen Bratislava is het gebergte de Kleine Karpaten gelegen. Dit berglandschap is erg bebost en is leuk om te gaan ontdekken.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bratislava

Appartement Staré Mesto
€42 per nacht
Appartement 16 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Staré Mesto, Okres Bratislava I, Bratislava
Boek nu
Appartement Staré Mesto
€96 per nacht
Appartement 78 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (100 beoordelingen)
Staré Mesto, Okres Bratislava I, Bratislava
Boek nu
Appartement Dúbravka
€69 per nacht
Appartement 65 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Dúbravka, Bratislava, Bratislava
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Bratislava

Verspreid in dit berggebied liggen er verschillende kastelen en ruïnes. Een tip om te gaan bekijken zijn de burchten van Cachtice en van Devín.

Leuke steden

Een vakantiehuis Slowakije is de ideale bestemming om als stedentripje de gelijknamige hoofdstad te gaan ontdekken. Het symbool van de stad in de burcht van Bratislava. Dit gebouw ligt op een heuvel boven de Donau en domineert het beeld van de stad. In het stadscentrum zijn er verschillende straatjes te vinden met een idyllische uitstraling. Ook is het een tip om Michaeltoren, de Martinsdom en het Primatiaal Paleis te gaan bekijken tijdens een verblijf in een vakantiewoning Bratislava. Als u liever een typisch Slowaaks plaatsje wilt zien is Nitra een tip. Hier kunt u een mooi burchtcomplex gaan bekijken met een Kathedraal die uit drie kerken bestaat. Naast de hoofdstad van Slowakije is het ook erg leuk om vanuit de vakantiehuizen Slowakije in Bratislava de hoofdstad Wenen van Oostenrijk te gaan bezoeken. deze stad ligt op 60 kilometer afstand en is indrukwekkend om te gaan bekijken. Hier is het onder andere een tip om de Stephansdom, het Schloss Schönbrunn en het Paleis Mollard-Clary te gaan bezoeken. Een vakantie Bratislava in Slowakije is een leuke bestemming voor het hele gezin!

Alle vakantiehuizen in Bratislava

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag