De mooiste vakantiehuizen 
in Kosice - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Kosice - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Kosice

Kosice
Om het even wanneer
Gasten
Kosice
Om het even wanneer
Gasten
De regio Kosice is in het zuidoosten van Slowakije gesitueerd en ligt dichtbij de grens van Hongarije. De vakantiehuizen Slowakije in Kosice zijn omgeven door mooie natuur, maar zijn ook een goede bestemming op typische Slowaakse steden te gaan bezoeken. Het landschapDe omgeving van de vakantiewoningen Kosice is bergachtig en de bekendste is het Slowaaks Ertsgebergte in het Oosten van deze regio.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Kosice

Huis Smižany
6 mei - 13 mei
-22%
€333
€260 per nacht
Huis 180 m² ∙ 25 gasten ∙ 5 slaapkamers
Smižany, Okres Spišská Nová Ves, Košice
Begin met boeken
Accommodatie Spišská Nová Ves
€72 per nacht
Accommodatie ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Spišská Nová Ves, Okres Spišská Nová Ves, Košice
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Kosice

Hier kunt u avontuurlijke wandelingen maken die samen gaan met mooie uitzichten en beklimmingen. Dit park staat bekend om haar kloven en watervallen. Naast deze avontuurlijke uitstapjes kunt u ook vanuit uw vakantiewoning Kosice rustige wandel- of fiets routes maken en met het hele gezin genieten van de natuur.

Tripjes

Vanuit de vakantiehuizen Slowakije is het ook mogelijk om stedentripjes te maken. Bijvoorbeeld naar de gelijknamige hoofdstad van deze regio Kosice Deze stad wordt omgeven door bergen en heeft een gezellig stadscentrum. Er zijn bezienswaardigheden te bezoeken in deze stad. Zoals de St. Elisabethkathedraal en het Jakabov Paleis. Ook is de hoofdstraat Hlavná met het staatstheater niet te missen. Een vakantiehuis Slowakije bied veel uitvalsmogelijkheden, van avontuur en rust in de natuur tot aan drukte in de stad. Als u de hoofdstad van Slowakije wilt gaan bekijken, is het een aanrader om via de regio Nitra te gaan. Hier vindt u unieke natuur en is een indrukwekkende stop richting de mooie hoofdstad.

Alle vakantiehuizen in Kosice

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag