Vakantiehuis Granada - een culturele stad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Granada - een culturele stad - EuroRelais

Vakantiehuis Granada - een culturele stad

Granada
Om het even wanneer
Gasten
Granada
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 14 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Granada

Appartement Granada
1 jun. - 8 jun.
-17%
€83
€69 per nacht
Appartement 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Granada, Vega de Granada, Spanje
Begin met boeken
Appartement Granada
27 jul. - 3 aug.
€99 per nacht
Appartement 80 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Granada, Vega de Granada, Spanje
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Granada
27 jul. - 3 aug.
-24%
€73
€55 per nacht
Appartement 68 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Granada, Vega de Granada, Spanje
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Een stad in Spanje waar u ongetwijfeld een leuke vakantie kunt hebben is Granada. Deze stad is de hoofdstad van de provincie Granada en ligt in het zuiden van het land, in de regio Andalusië. Granada telt circa 237.000 inwoners en ligt aan de voet van het gebergte Sierra Nevada. De universiteit van Granada is prestigieus en dankzij de aanwezigheid van vele nationale en internationale studenten heerst er een bruisende sfeer in de stad. Een vakantiehuis in Granada zal u zeker niet betreuren.

Granada verkennen

Allereerst kunt u wat aan sightseeing doen tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Granada. Een van de beroemdse monumenten in Spanje is het Alhambra, waar u overblijfselen vindt van verschillende culturen. Het paleis en fort zelf is al een bezienswaardigheid, maar binnen bevat het nog meer, zoals het paleis van Karel V. Vanwege de vele kunstschatten die hier bewaard is gebleven, is Almhambra een favoriete bestemming voor kunststudenten. Een ander imposant bouwwerk is de Kathedraal van Granada. Deze is een van de grootste ter wereld. In de koninklijke kapel vindt u de graven van Ferdinand II van Aragon en zijn vrouw Isabella I van Castillië. U kunt nog veel meer ontdekken in deze prachtige stad als u een vakantiehuis in Granada boekt.

Festivals

Regelmatig worden er in de stad festivals gevierd. Misschien wel net in de periode dat u een van de vakantiehuizen in Granada geboekt hebt. Het Internationaal Muziek- en Dansfestival is daar een van, dat op de mooiste locaties in de stad gehouden wordt. Voor jazzliefhebbers is er het Internationaal Jazz Festival en daarnaast is er nog een festival voor jonge filmmakers.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag