Vakantiehuis Sevilla - ontdek deze stad in Andalusië - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Sevilla - ontdek deze stad in Andalusië - EuroRelais

Vakantiehuis Sevilla - ontdek deze stad in Andalusië

Sevilla
Om het even wanneer
Gasten
Sevilla
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 23 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Sevilla

Appartement Sevilla
29 jun. - 6 jul.
-5%
€60
€57 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Sevilla, Área Metropolitana de Sevilla, Spanje
Boek nu
Appartement Sevilla
20 jul. - 27 jul.
-26%
€69
€51 per nacht
Appartement 52 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sevilla, Área Metropolitana de Sevilla, Spanje
Boek nu
Appartement Sevilla
3 aug. - 10 aug.
-76%
€281
€68 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sevilla, Área Metropolitana de Sevilla, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Sevilla is de hoofdstad van de autonome regio Andalusië in het zuiden van Spanje. Met een inwoneraantal van circa 700.000 is het de vierde stad van het land. Verder is Sevilla een belangrijke culturele stad. Het historische centrum is het grootste van Europa. U kunt dus genoeg bekijken wanneer u een van onze vakantiehuizen in Sevilla boekt. Een zwerftocht door de stad zal veel opleveren. Bezoek bijvoorbeeld de gotische Kathedraal van Sevilla met zijn Giralda, de klokkentoren van 104 meter hoog. Een kijkje binnenin is een aanrader; het praalgraf van Christoffel Columbus bevindt zich hier.

Openluchtmuseum Sevilla

De stad wordt ook wel een openluchtmuseum genoemd, zoveel valt er te bewonderen in de omgeving van uw vakantiewoning in Sevilla. Een boegbeeld van de stad, naast de kathedraal, is het zeventiende-eeuwse Koninklijk Paleis. Vandaag de dag nog wordt het paleis gebruikt door de koninklijke familie van Spanje , maar het is toegankelijk voor toeristen. Een beroemd, herkenbaar plein is het Plaza de España, dat de vorm heeft van een halve cirkel en omringd wordt door gebouwen. In het midden van het plein staat een fontein. Naast bouwwerken is er ook een aantal prachtige parken in de stad te vinden. De Parque de Maria Luisa bevindt zich vlak bij de rivier Guadalquivir en het Plaza de España. Kom hier even tot rust en bekijk de talrijke monumenten, vijvers en fonteinen die het park bevat. Dit is nog maar een voorproefje van wat u kunt verwachten als u een Sevilla vakantiehuis huurt.

Gastronomie

Echte Sevillianen eten al tussen twee en drie uur 's middags, maar u kunt dat gerust doen na de siesta in uw vakantiehuis in Sevilla, die tot 6 uur duurt. Als geboortestad van de tapas kan het natuurlijk niet anders dan dat u deze een keer moet proberen. Maar wanneer u toch iets anders zoekt, is dat geen probleem. Sevilla staat bekend om zijn gevarieerde keuken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag