De mooiste vakantiehuizen 
in Sevilla (provincie) - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Sevilla (provincie) - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Sevilla (provincie)

Sevilla (provincie)
Om het even wanneer
Gasten
Sevilla (provincie)
Om het even wanneer
Gasten
Sevilla is een provincie in het zuiden van Spanje dat gelegen is in de regio Andalusië. De meeste van onze vakantiehuizen Sevilla bevinden zich in of vlakbij de gelijknamige hoofdstad Sevilla, dat het grootste historische centrum heeft van Europa. De combinatie met cultuur, architectuur, tradities en feesten maken het een interessante bestemming voor bijvoorbeeld een gezellige stedentrip in een vakantiehuis Sevilla.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in de provincie Sevilla

Huis Morón de la Frontera
9 mrt. - 16 mrt.
-20%
€158
€127 per nacht
Huis 260 m² ∙ 12 gasten ∙ 5 slaapkamers
Morón de la Frontera, Campiña de Morón y Marchena, Sevilla
Begin met boeken
Appartement Sevilla
9 mrt. - 16 mrt.
-5%
€60
€57 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Sevilla, Área Metropolitana de Sevilla, Sevilla
Begin met boeken
Huis Urbanización el Corzo
26 okt. - 2 nov.
-52%
€185
€90 per nacht
Huis 120 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Urbanización el Corzo, Carmona, Sevilla
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Sevilla (provincie)

Vroeger was deze rivier erg belangrijk voor de handel die gedreven werd met Amerika wat Sevilla tot één van de rijkste steden van Europa maakte. Vanuit uw vakantiehuis Sevilla kunt u die rijkdom nu nog bewonderen. Zo zijn er een aantal indrukwekkende bouwwerken, zoals de gotische kathedraal en het Giralda die u zeker moet bezoeken tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning Sevilla. Neem ook een kijkje bij het Real Alcazar met haar prachtige paleizen en tuinen. Wandel over de mooi aangelegde paden tussen de exotische bomen en rust op een van de leuke paviljoenen waar u kunt genieten van de fonteintjes en vijvertjes. Loop ook eens de wijk Triana in. Dit is de plaats waar de flamenco ontstaan is en u kunt genieten van deze traditionele Spaanse dans- en muziekstijl. Vergeet tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Sevilla ook niet een kijkje te nemen bij arena Plaza de Toros waar u het spektakel van het stierenvechten kunt aanschouwen.

Buiten de stad

Wilt u liever niet midden in de stad verblijven, kies dan voor een vakantiewoning Sevilla in een van de karakteristieke witte dorpjes, zoals Écija, El Rubio en El Garrobo. In het noorden bij Constantina ligt bovendien het prachtige natuurreservaat Sierra Norte de Sevilla,waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Hier bevindt zich de grootste variatie aan wilde planten van heel Europa en is een walhalla voor de vogelliefhebber!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag