Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

De mooiste vakantiehuizen in Sevilla (provincie)

Sevilla (provincie)
Om het even wanneer
2 gasten
Sevilla is een provincie in het zuiden van Spanje dat gelegen is in de regio Andalusië. De meeste van onze vakantiehuizen Sevilla bevinden zich in of vlakbij de gelijknamige hoofdstad Sevilla, dat het grootste historische centrum heeft van Europa. De combinatie met cultuur, architectuur, tradities en feesten maken het een interessante bestemming voor bijvoorbeeld een gezellige stedentrip in een vakantiehuis Sevilla.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in de provincie Sevilla

Appartement Alfalfa
Appartement 45 m²
4 1
Alfalfa, Sevilla, Sevilla
4,0 / 3
"Goed"
vanaf €501
voor 1 week
Appartement Casco Antiguo
Appartement 55 m²
4 1
Casco Antiguo, Sevilla, Sevilla
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €378
voor 1 week
Appartement Casco Antiguo
Appartement 60 m²
6 2
Casco Antiguo, Sevilla, Sevilla
4,0 / 3
"Goed"
vanaf €452
voor 1 week
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Sevilla (provincie)

Vroeger was deze rivier erg belangrijk voor de handel die gedreven werd met Amerika wat Sevilla tot één van de rijkste steden van Europa maakte. Vanuit uw vakantiehuis Sevilla kunt u die rijkdom nu nog bewonderen. Zo zijn er een aantal indrukwekkende bouwwerken, zoals de gotische kathedraal en het Giralda die u zeker moet bezoeken tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning Sevilla. Neem ook een kijkje bij het Real Alcazar met haar prachtige paleizen en tuinen. Wandel over de mooi aangelegde paden tussen de exotische bomen en rust op een van de leuke paviljoenen waar u kunt genieten van de fonteintjes en vijvertjes. Loop ook eens de wijk Triana in. Dit is de plaats waar de flamenco ontstaan is en u kunt genieten van deze traditionele Spaanse dans- en muziekstijl. Vergeet tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Sevilla ook niet een kijkje te nemen bij arena Plaza de Toros waar u het spektakel van het stierenvechten kunt aanschouwen.

Buiten de stad

Wilt u liever niet midden in de stad verblijven, kies dan voor een vakantiewoning Sevilla in een van de karakteristieke witte dorpjes, zoals Écija, El Rubio en El Garrobo. In het noorden bij Constantina ligt bovendien het prachtige natuurreservaat Sierra Norte de Sevilla,waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Hier bevindt zich de grootste variatie aan wilde planten van heel Europa en is een walhalla voor de vogelliefhebber!

Alle 1.718 accommodaties tonen
image-tag