Vakantiewoningen Zaragoza – De grootste steden van Spanje verkennen - EuroRelais base64Hash Vakantiewoningen Zaragoza – De grootste steden van Spanje verkennen - EuroRelais

Vakantiewoningen Zaragoza – De grootste steden van Spanje verkennen

Zaragoza
Om het even wanneer
Gasten
Zaragoza
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zaragoza

Appartement El Gancho
5 okt. - 12 okt.
€340 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
El Gancho, Zaragoza, Spanje
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Zaragoza
21 sep. - 28 sep.
-35%
€184
€121 per nacht
Appartement 75 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Zaragoza, Aragón, Spanje
Gratis annulering
Begin met boeken
Accommodatie Centro
25 mei - 1 jun.
€121 per nacht
Accommodatie 67 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Centro, Zaragoza, Spanje
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Waarom niet eens een vakantiewoning in Zaragoza gehuurd? In dat andere Spanje? Zaragoza, de hoofdstad van de autonome regio Aragon in het noorden van het land, is de belangrijke, vierde stad van Spanje en rijk aan historie en vooral cultuur.

U reist er vanaf Nederland per auto, trein of vliegtuig naartoe. De wat futuristisch aandoende internationale luchthaven van Zaragoza (ZAZ) is van alle moderne gemakken voorzien en ligt op ongeveer 10 kilometer van het stadscentrum. Met de taxi reist u verder naar uw vakantiewoning Zaragoza.

Zaragoza laat zich het best te voet verkennen. De stad lijkt ervoor gemaakt en al snel waant u zich, al wandelend, in vroeger tijden toen de Romeinen en de Moslims hier de dienst uitmaakten. In Zaragoza wordt u vanzelf cultuurliefhebber: bewonder de monumentale basiliek 'El Pilar', het handelsmerk van de stad, waar u de werken van de beroemde schilder Francisco de Goya tegenkomt en u mag met een vakantiewoning Zaragoza ook zeker het Moorse 'Palacio de la Aljaferia' niet overslaan. Dit is het mooiste voorbeeld van Moorse architectuur buiten Andalusië. Daal letterlijk af in de geschiedenis in het 'Museo del Foro de Caesaraugusta' en bekijk de restanten van de Romeinse stad Ceasaraugusto (verbasterd tot Zaragoza). Ook in het gemeentemuseum 'Museo de Zaragoza' komt u, naast de collectie van Romeinse mozaïeken en archeologische vondsten, de werken van Goya weer tegen. Het museum is gratis toegankelijk en dat betekent dat u wat extra budget heeft om Zaragoza 'by night' te ontdekken en te genieten van de overbekende tapas, als u geen zin heeft in uw eigen vakantiehuis Zaragoza te koken. Tot diep in de nacht kunt u verder terecht in de vele bars, restaurants en discotheken die nog eens onderstrepen dat de inwoners van de stad altijd wel in zijn voor een feestje.

Vergeet ook zeker niet om vanuit uw vakantiehuis Zaragoza een uitstapje in de omgeving van de stad te maken: vijf grote straten brengen u naar alle richtingen het land in. Wat dacht u van een dagje strand in Barcelona of een korte trip naar de hoofdstad Madrid? U hebt het allemaal onder handbereik vanuit uw vakantiehuis Zaragoza.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag