Vakantiehuis Gerona - bezoek de historische stad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Gerona - bezoek de historische stad - EuroRelais

Vakantiehuis Gerona - bezoek de historische stad

Gerona
Om het even wanneer
Gasten
Gerona
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Girona

Appartement Gerona
7 dec. - 14 dec.
-33%
€127
€85 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Gerona, El Gironès, Spanje
Boek nu
Appartement Gerona
30 jun. - 7 jul.
€147 per nacht
Appartement 68 m² ∙ 4 gasten ∙ 3 slaapkamers
Gerona, El Gironès, Spanje
Boek nu
Appartement Gerona
24 aug. - 31 aug.
-20%
€153
€123 per nacht
Appartement 107 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Gerona, El Gironès, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Gerona is een stad in het noordoosten van Spanje en met ongeveer 97.000 inwoners een van de grotere steden in de autonome regio Catalonië. Daarnaast is de stad de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het historische gedeelte van Girona biedt u meer dan 2000 jaar geschiedenis. U hoeft u dus niet te vervelen in een vakantiehuis in Gerona.

Historisch Gerona

Loop vanuit uw vakantiewoning in Gerona naar het historische deel dat gelegen is op de heuvel Caputxins. De bouwwerken die u daar vindt, trekken jaarlijks veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Maar ook in de rest van de stad vindt u bijzondere gebouwen. De kathedraal van Girona heeft verschillende bouwstijlen, wat hem zo uniek maakt. Toen de bouw in de elfde bouw begon, was dat in romaanse stijl. Toen de bouw in de dertiende eeuw werd voortgezet, was dat in gotische stijl. In het bijbehorende museum vindt u een wandtapijt met daarop afgebeeld het scheppingsverhaal. Een andere toeristische trekpleister zijn de Arabische badhuizen, gebouwd in 1194.

Nachtleven

Heeft u geen te koken in uw vakantiewoning in Gerona en u wilt uit eten gaan? Het aantal restaurants bij Plaça de la Independència maakt het plein een bruisende en levendig ontmoetingsplaats in de stad. Ook voor een avondje uit moet u in de buurt van dit plein of het Plaça de Sant Feliu zijn.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag