Vakantiehuis Villajoyosa – De Costa Blanca verkennen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Villajoyosa – De Costa Blanca verkennen - EuroRelais

Vakantiehuis Villajoyosa – De Costa Blanca verkennen

Villajoyosa
Om het even wanneer
Gasten
Villajoyosa
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 7 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Villajoyosa

Appartement La Vila Joiosa
23 nov. - 30 nov.
€91 per nacht
Appartement 100 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
La Vila Joiosa, Villajoyosa, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Appartement La Vila Joiosa
22 jun. - 29 jun.
€140 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
La Vila Joiosa, Villajoyosa, Spanje
Boek nu
Huis La Vila Joiosa
7 dec. - 14 dec.
-33%
€177
€119 per nacht
Huis 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
La Vila Joiosa, Villajoyosa, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Zoekt u een heerlijke en onvergetelijke vakantiebestemming? Boek dan uw vakantiehuis Villajoyosa in Spanje. Hier geniet u van zon, zee, strand en mooie bezienswaardigheden in een prachtige omgeving. Villajoyosa telt dertigduizend inwoners en is een gezellige badplaats, onder de rook van Calpe, aan de sfeervolle Costa Blanca. Er wordt wel beweerd dat de naam van dit stadje 'gelukkig of vreugdevol' betekent.

Met een vakantiehuis Villajoyosa bent u in een pittoresk kustdorpje dat bekend staat als een van de mooiste dorpen aan de Costa Blanca. Er staat nog een stuk van de oude stadsmuur met twee torens uit de 15de en 16de eeuw. De grote trekpleister van Villajoyosa is de prachtige gotische parochiekerk en natuurlijk de in pastelkleuren geschilderde vissershuisjes die aan het strand te vinden zijn. Door deze gekleurde huizen hadden de vissers vanaf zee een goed herkenningspunt. Vanaf de wandelboulevard loopt u zo naar het strand en de vissershuisjes.

Uw vakantiewoning Villajoyosa is uitstekend te bereiken vanaf Benidorm. U reist eenvoudig per trein, bus, auto of zelfs per fiets. Een vakantiewoning Villajoyosa is bovendien dichtbij Alicante, zodat u een prachtige stedentrip kunt maken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag