Vakantiehuis Barcelona - vier vakantie in de hoofdstad van Catalonië - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Barcelona - vier vakantie in de hoofdstad van Catalonië - EuroRelais

Vakantiehuis Barcelona - vier vakantie in de hoofdstad van Catalonië

Barcelona
Om het even wanneer
Gasten
Barcelona
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 27 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Barcelona

Appartement Barcelona
10 jan. - 17 jan.
-63%
€336
€126 per nacht
Appartement 54 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (13 beoordelingen)
Barcelona, El Barcelonès, Spanje
Boek nu
Appartement Barcelona
11 jan. - 18 jan.
-54%
€312
€143 per nacht
Appartement 72 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (36 beoordelingen)
Barcelona, El Barcelonès, Spanje
Boek nu
Appartement Barcelona
9 nov. - 16 nov.
-54%
€283
€131 per nacht
Appartement 158 m² ∙ 10 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Barcelona, El Barcelonès, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Barcelona is de hoofdstad van de regio Catalonië in Spanje. De stad heeft 1.620.943 inwoners en ligt aan de Middellandse Zee. Vanwege het zachte klimaat kunnen er in elk jaargetijde vakantiehuizen in Barcelona gehuurd worden.

Geniet van het leven in het zuiden

Een van de trekpleisters van Barcelona is het strand. Deze is weliswaar kunstmatig aangelegd, maar ligt niet ver van het centrum af. Op het 4 kilometer langer strand kunt u heerlijk zonnebaden en in zee zwemmen. Er zijn ook allerlei voorzieningen als douches, restaurants en bars. In Barcelona valt er zoveel te zien dat je ook wel kunt spreken van een openluchtmuseum. Overal om uw vakantiehuis Barcelona heen zult u bouwwerken vinden die door de Catalaanse architect Atoni Gaudi zijn ontworpen. Zoals de Sagrada Familia, een basiliek waarvan de bouw nog steeds bezig is. Neem ook een kijkje bij Casa Milà. Dit huis is een van Gaudi's bekendste werken. Dit gebouw is privébezit, maar u kunt tegen betaling ook naar binnen. In de buurt van uw vakantiewoning Barcelona vindt u ook het Picasso-museum, een van de grootste musea die gewijd is aan de Spaanse schilder. Hierin zijn in 35 zalen de werken van de artiest te bewonderen, waaronder ook enkele belangrijke werken uit zijn jeugd. Ook 's nachts hoeft u zich niet te vervelen in uw vakantiehuis Barcelona. In de wijken El Raval en El Born bevinden zich vele discotheken en ook bij het strand zijn er clubs waar u de hele nacht kunt doorbrengen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag