Vakantiehuis Figueres - vakantie vlak bij de Middellandse Zee - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Figueres - vakantie vlak bij de Middellandse Zee - EuroRelais

Vakantiehuis Figueres - vakantie vlak bij de Middellandse Zee

Figueres
Om het even wanneer
Gasten
Figueres
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Figueres

Appartement Figueres
7 sep. - 14 sep.
-29%
€226
€160 per nacht
Appartement 99 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Figueres, L'Alt Empordà, Spanje
Boek nu
Cottage Figueres
9 nov. - 16 nov.
-61%
€1.998
€785 per nacht
Cottage 600 m² ∙ 18 gasten ∙ 7 slaapkamers
Figueres, L'Alt Empordà, Spanje
Boek nu
Appartement Figueres
14 sep. - 21 sep.
-51%
€219
€108 per nacht
Appartement 75 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Figueres, L'Alt Empordà, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

In het Noord-Westen van Spanje, op 35 kilometer afstand van Girona, ligt Figueres, een kleine stad in de regio Catalonië. De stad is ook de geboorteplaats van de wereldberoemde schilder Salvador Dali. Met een vakantiehuis Figueres kunt u een heerlijk ontspannen vakantie beleven in Spanje.

Op stap in Figueres

De grootste trekpleister in de buurt van uw vakantiewoning in Figueres is het door Dali omgebouwde museum Teatre-museu de Dali. Dit was oorspronkelijk een theater maar is in 1974 omgetoverd tot het Dali-museum, het op één na drukbezochtste museum van Spanje. Hier vindt u natuurlijk de werken van de beroemde schilder. U kunt ook wandelen naar het fort Sant Ferran. De bouw van dit fort begon in 1753 en duurde maar liefts dertien jaar. Ooit waren hier 12 000 manschappen gelegerd.Tijdens uw bezoek aan het fort kunt een een audiotour volgen, waardoor u veel meer te weten komt over zijn geschiedenis. Met uw gezin kunt u naar het speelgoedmuseum gaan. Dit museum bevat meer dan 4000 items. Van poppen tot auto's en stoomtreinen. Sommige items waren eigendom van beroemde personen als Dali.

Uw vakantiehuis in Figueres bevindt zich vlak bij de grens met Frankrijk. U kunt als u wilt dan ook een uitstapje maken naar de nabijgelegen stad Perpignan. Ook deze stad trekt jaarlijks veel toeristen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag