Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Figueres - vakantie vlak bij de Middellandse Zee

Figueres
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 61 beschikbare accommodaties, gevonden op 5 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Figueres

Appartement Figueres
Appartement 100 m²
6 1
Figueres, L'Alt Empordà, Spanje
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf €903
voor 1 week
Appartement Figueres
Appartement 80 m²
4 1
Figueres, L'Alt Empordà, Spanje
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf €658
voor 1 week
Appartement Figueres
Appartement
6 1
Figueres, L'Alt Empordà, Spanje
4,2 / 3
"Goed"
vanaf €693
voor 1 week
Bekijk alle deals

In het Noord-Westen van Spanje, op 35 kilometer afstand van Girona, ligt Figueres, een kleine stad in de regio Catalonië. De stad is ook de geboorteplaats van de wereldberoemde schilder Salvador Dali. Met een vakantiehuis Figueres kunt u een heerlijk ontspannen vakantie beleven in Spanje.

Op stap in Figueres

De grootste trekpleister in de buurt van uw vakantiewoning in Figueres is het door Dali omgebouwde museum Teatre-museu de Dali. Dit was oorspronkelijk een theater maar is in 1974 omgetoverd tot het Dali-museum, het op één na drukbezochtste museum van Spanje. Hier vindt u natuurlijk de werken van de beroemde schilder. U kunt ook wandelen naar het fort Sant Ferran. De bouw van dit fort begon in 1753 en duurde maar liefts dertien jaar. Ooit waren hier 12 000 manschappen gelegerd.Tijdens uw bezoek aan het fort kunt een een audiotour volgen, waardoor u veel meer te weten komt over zijn geschiedenis. Met uw gezin kunt u naar het speelgoedmuseum gaan. Dit museum bevat meer dan 4000 items. Van poppen tot auto's en stoomtreinen. Sommige items waren eigendom van beroemde personen als Dali.

Uw vakantiehuis in Figueres bevindt zich vlak bij de grens met Frankrijk. U kunt als u wilt dan ook een uitstapje maken naar de nabijgelegen stad Perpignan. Ook deze stad trekt jaarlijks veel toeristen.

Alle vakantiehuizen in Figueres
image-tag