Vakantiehuis Málaga - tweede stad van Andalusië - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Málaga - tweede stad van Andalusië - EuroRelais

Vakantiehuis Málaga - tweede stad van Andalusië

Málaga
Om het even wanneer
Gasten
Málaga
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 48 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Málaga

Studio Málaga
16 nov. - 23 nov.
-72%
€239
€67 per nacht
Studio 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Málaga, Málaga, Spanje
Begin met boeken
Appartement Málaga
25 mei - 1 jun.
-31%
€96
€66 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Málaga, Málaga, Spanje
Begin met boeken
Appartement Málaga
16 nov. - 23 nov.
-70%
€234
€70 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Málaga, Málaga, Spanje
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Na Sevilla is Malaga de grootste stad in de regio Andalusië. Met een vakantiewoning in Málaga zit u niet ver van het toeristische Costa del Sol, op zo'n 100 kilometer afstand van de Straat van Gibraltar. De stad wordt gedeeld door de rivier de Guadalmedina. Ten oosten van de rivier vindt u het historische deel met de meeste bezienswaardigheden. Ten westen vindt u het nieuwere gedeelte met winkelcentra en het centraal station. Een vakantiehuis in Málaga zal u zeker bevallen, want u hoeft u zich niet te beperken tot deze stad, niet al te ver hiervandaan liggen toeristische plaatsen als Torremolinos en Marbella.

Op stap in Malaga

Desalniettemin kunt u zich ook prima vermaken in de stad Málaga zelf. Een stukje geschiedenis vindt u bij het Arabische fort Alcazaba, dat in de elfde eeuw werd gebouwd. Daarnaast ligt de ruïne van een Romeins theater. En wist u dat de beroemde schilder Pablo Picasso hier geboren is? U kunt vanuit uw Málaga vakantiehuis naar zijn geboortehuis gaan. Deze ligt aan het plein Plaza de la Merced. Vlakbij vindt u het Museo Picasso, waarin werken van de schilder worden vertoond. Een andere bezienswaardigheid is de botanische tuin Jardín de la Concepción. Deze bevindt zich in het noorden van de stad en bevat 3000 inheemse planten. Een paar maal per jaar vinden er ook allerlei evenementen plaats in de stad. Bijvoorbeeld Semana Santa, waarbij allerlei processies door de straten gaan. Dit is in de week voor de Pasen. In augustus vindt het feest Feria de Málaga. Zeker een aanrader als u in deze tijd in een van de vakantiehuizen in Málaga zit.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag