Vakantiehuis Marbella - een uitstekende badplaats - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Marbella - een uitstekende badplaats - EuroRelais

Vakantiehuis Marbella - een uitstekende badplaats

Marbella
Om het even wanneer
Gasten
Marbella
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 61 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Marbella

Huis Marbella
20 apr. - 27 apr.
-44%
€334
€188 per nacht
Huis 160 m² ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
Marbella, Costa del Sol, Spanje
Begin met boeken
Appartement Marbella
9 nov. - 16 nov.
-32%
€156
€106 per nacht
Appartement 65 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Marbella, Costa del Sol, Spanje
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Marbella
11 mei - 18 mei
-30%
€86
€61 per nacht
Appartement 76 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (15 beoordelingen)
Marbella, Costa del Sol, Spanje
Begin met boeken
Bekijk alle deals

In de Costa del Sol geldt Marbella als een van de belangrijkste badplaatsen en de plaats staat bekend als een mondain oord waar vele beroemdheden hun vakanties vieren. Maar ook voor de gewone toerist is een vakantiehuis in Marbella geschikt, want er is zon, zee, strand en, als u daar behoefte aan hebt, ook nog enkele bezienswaardigheden. De stad ligt in het zuiden van Spanje, niet ver van de Straat van Gibraltar. Opmerkelijk is dat er van de circa 142.000 inwoners zo'n 38.000 buitenlanders tussen zitten.

Marbella ontdekken

De nabijheid van een strand is een van de redenen waarom een vakantiewoning in Marbella geboekt wordt. Er zijn er wel 24 die u binnen niet al te lange tijd kunt bereiken. Bekende stranden zijn Playa de Fontanilla en Playa de la Bajadilla. Wanneer u iets anders wilt doen dan de halve dag op het strand liggen, is dat ook mogelijk. Er zijn verschillende musea in Marbella, zoals het Ralli Museum, waarin werken van onder andere Dali tentoongesteld zijn. Beelden van Dali vindt u ook op de Boulevard Avenida del Mar. De stad kent een rijke historie en de sporen hiervan kunt u in de omgeving van de vakantiehuizen in Marbella vinden. In het oude centrum van de stad staat de Ermita del Santo Cristo de la Vera Cruz, die in de vijftiende eeuw werd geboud. Iets buiten de stad treft u de resten van de vierde-eeuwse basiliek Vega del Mar vinden, die begin 20e eeuw werd ontdekt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag