Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Madrid - het hart van Spanje - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Madrid - het hart van Spanje - EuroRelais

Vakantiehuis Madrid - het hart van Spanje

Madrid
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 38 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Madrid

Appartement San Andrés
31 mei - 7 jun.
-42%
€120
€69 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
San Andrés, Villaverde, Madrid
Gratis annulering
Details
Abel Quintana Zuil
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Palacio
11 nov. - 18 nov.
€92 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Palacio, Centro, Madrid
Details
Muchosol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Studio Lavapiés
6 jan. - 13 jan.
-63%
€262
€96 per nacht
Studio ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Lavapiés, Madrid, Spanje
Details
Muchosol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Bij een vakantie in Spanje is een vakantiehuis in Madrid misschien het eerste wat in u opkomt. En terecht, want Madrid is een prachtige stad in het hart van het land met prachtige gebouwen en schitterende parken. De hoofdstad van Spanje is de derde grootste stad van Europa en heeft meer dan 3 miljoen inwoners.

Bezienswaardigheden rondom uw vakantiehuis

Met vakantiewoning in Madrid hoeft u niet zo ver te reizen naar een bezienswaardigheid naar uw keuze. Bent u een kunstliefhebber? Dan is het Pradomuseum helemaal iets voor u. Dit misschien wel grootste kunstmuseum ter wereld herbergt talloze tekeningen, prenten, schilderijen en andere kunstvoorwerpen. Daarnaast bezit Madrid nog twee andere internationaal bekende kunstmusea: Museo Thyssen-Bornemisza en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia. Proef tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Madrid ook wat van de Spaanse cultuur en bekijk het wereldberoemde stierenvechtersarena Las Ventas. U hoeft natuurlijk geen gevecht te zien, maar ook van buiten ziet de arena er prachtig uit. Van tijd tot tijd worden hier ook concerten gegeven en een keer werd hier zelfs een tennisbaan aangelegd. Gun uzelf ook een blik op het Koninklijk Paleis, het grootste van Europa en het werkpaleis van de koning. U kunt het paleis ook van binnen bekijken en prachtige beschilderde plafonds bewonderen. Een stukje groen is ook te vinden in Madrid. Het grootste park van de stad is het Retiropark. Dit was vroeger privébezit van de koninklijke familie, maar nu is het vrij toegankelijk en kunt u hier rondwandelen en ook een roeiboot huren. Vakantiehuizen in Madrid bieden viele mogelijkheden voor als u een vakantie wilt beleven waarbij u kunt doen wat u wilt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag