Vakantiehuis Palma de Mallorca - hoofdstad van de Belaeren - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Palma de Mallorca - hoofdstad van de Belaeren - EuroRelais

Vakantiehuis Palma de Mallorca - hoofdstad van de Belaeren

Palma de Mallorca
Om het even wanneer
Gasten
Palma de Mallorca
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 20 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Palma de Mallorca

Huis Palma de Mallorca
26 okt. - 2 nov.
€179 per nacht
Huis 50 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Palma de Mallorca, Balearen, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Bungalow Palma de Mallorca
26 okt. - 2 nov.
€123 per nacht
Bungalow 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Palma de Mallorca, Balearen, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Huis Palma de Mallorca
24 okt. - 31 okt.
-6%
€199
€187 per nacht
Huis 200 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Palma de Mallorca, Balearen, Spanje
Boek nu
Bekijk alle deals

Wanneer u een unieke en onstpannende vakantie wilt beleven, is een vakantiewoning in Palma de Mallorca een goede keuze. Palma de Mallorca is de hoofdstad van de Spaanse eilandengroep de Balearen. De stad ligt op het eiland Mallorca. Vanwege de gematigde temperaturen is de stad een ideale vakantiebestemming in alle seizoenen.

Bezienswaardigheden

Een blikvanger in de stad is de kathedraal La Seu. Deze zult u ongetwijfeld zien wanneer u uit uw vakantiehuis in Palma de Mallorca stapt. De bouw hiervan begon in 1230 en duurde een paar honderd jaar. De beroemde architect Gaudi was betrokken bij de restauratie begin 20e eeuw. Een ander prachtig bouwwerk ligt iets ten zuiden van Palma, de veertiende-eeuwse burcht Bellver. Deze vesting is de enige geheel ronde vesting in Europa. In de loop der jaren heeft Bellver dienst gedaan als gevangenis en koninklijke residentie. Nu is er een museum over de geschiedenis van Palma gevestigd. Bent u meer geïnteresseerd in kunst? Bezoek dan het Llotja de Palma, een gotisch gebouw nabij de kathedraal. Hier vinden kunsttentoonstellingen plaats. Na uw ontdekkingstocht door de stad kunt u natuurlijk heerlijk ontspannen op het strand dat zich niet ver van de vakantiehuizen in Palma de Mallorca bevindt. Neem een duik in zee en geniet van een lekkere maaltijd bij een van de tentjes.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag