De mooiste vakantiehuizen 
in Navarra - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Navarra - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Navarra

Navarra
Om het even wanneer
Gasten
Navarra
Om het even wanneer
Gasten
De vakantiehuizen Navarra zijn gelegen in het noorden van Spanje. Deze regio grenst in het noorden aan Frankrijk en heeft als hoofdstad Pamplona. Deze regio heeft een divers landschap en een uiteenlopend klimaat. De omgevinguw vakantiehuis Navarra is in een bijzondere omgeving gelegen en is een goede bestemming om noord Spanje te gaan ontdekken! Het gehele gebied is erg bergachtig en in het noorden van deze regio zijn de Pyreneeën gelegen en beheerst sneeuw en regen veelal het weertype.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Navarra

Huis Milagro
2 nov. - 9 nov.
-10%
€521
€469 per nacht
Huis 200 m² ∙ 14 gasten ∙ 6 slaapkamers
Milagro, Ribera Arga - Aragón - Ribera Alta, Navarra
Gratis annulering
Boek nu
Huis Valtierra
19 okt. - 26 okt.
-20%
€381
€305 per nacht
Huis 123 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Valtierra, Tudela, Navarra
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Acedo
5 okt. - 12 okt.
€66 per nacht
Appartement 27 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Acedo, Mendaza, Navarra
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Navarra

U kunt veel wijngaarden in deze regio vinden die erg leuk zijn om te bezoeken tijdens een vakantie in de vakantiewoningen Navarra. Ook is Noord-Navarra een goede wintersport bestemming. Steeds meer toeristen ontdekken de Pyreneeën in dit gebied voor wintersport activiteiten.

Spaanse steden

In het hart van deze regio is de hoofdstad Pamplona gelegen. Deze stad is vooral bekend om haar jaarlijkse stierenrennen door de straatjes van Pamplona tijdens de San Fermínfeesten. Het stadscentrum van Pamplona bestaat uit gezellige straatjes en pleintjes en is leuk om doorheen te wandelen. Niet te missen is de middeleeuwse kerk Iglesia de San Saturnino en het barokke stadhuis. Ook is het een aanrader om vanuit uw vakantiewoning Navarra een stedentripje naar de stad tudela in het zuiden van Navarra te maken. Deze stad is na Pamplona de belangrijkste uit deze regio en heeft een stadcentrum met vele religieuze monumenten en twee paleizen. Deze bezienswaardigheden zijn leuk om te bekijken en de restaurantjes in de vele steegjes zijn perfect om de Spaanse keuken te proeven!
Een comfortabel vakantiehuis Navarra is een veelzijdige bestemming voor een zomer- en winter vakantie. In de steden zult u zich goed vermaken en de natuur is mooi om erop uit te trekken!

Alle vakantiehuizen in Navarra

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag