De mooiste vakantiehuizen 
in Rías Baixas - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Rías Baixas - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Rías Baixas

Rias Bajas
Om het even wanneer
Gasten
Rias Bajas
Om het even wanneer
Gasten
De vakantiehuizen Rias Baixas zijn gelegen in het noordwesten van Spanje in de regio Galicië. Deze regio ligt aan zee en grenst in het zuiden aan Portugal. Rias Baixas staat bekend als één van de beste regio’s van Spanje die witte wijnen produceren. De gemeente Porto do Son is gelegen in Rias Baixas en is zeker een bezoek waard! WijnstreekDe wijngaarden van Riax Baixas hebben een grootte van 2.200 hectare en 12 soorten druiven.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Rías Baixas

Appartement Vilamide
31 aug. - 7 sep.
€76 per nacht
Appartement 30 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Vilamide, A Cañiza, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Huis Sanxenxo
9 sep. - 16 sep.
€110 per nacht
Huis 80 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sanxenxo, Comarca do Salnés, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Huis Vilamide
14 sep. - 21 sep.
€116 per nacht
Huis 60 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Vilamide, A Cañiza, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Rías Baixas

De regio produceert vooral de bekende droge witte kwaliteitswijnen. Het is een aanrader om deze wijngaarden te gaan bezichtigen tijdens een vakantie in een vakantiewoning Riax Baixas. Vooral de wijnhuizen zijn leuk om een bezoek te brengen. De bekendste wijnhuizen zijn Martin Codax en Adegas Galegas.

Ruige kusten

Deze regio is erg groen en heeft mooie kusten. Vanuit de vakantiehuizen Riax Baixas kunt u de ruige kusten bezoeken, deze kusten bestaan uit imposante en steile kliffen en mooie stranden. Er zijn verschillende idyllische baaien op te zoeken zoals San Simón en /bueu. Ook zijn de eilandjes Ons en Onza voor de kust gelegen die mooie fauna hebben.

Gezellige steden

De bekendste stad in deze regio is /pontevedra met haar historische stadscentrum. Het centrum heeft vele pleinen met mooie gebouwen. Hiernaast is het leuk om vanuit de vakantiewoningen Riax Baixas de plaats Combarro te bezoeken. Hier vindt u de beroemde ‘hórreos’ wat graanschuren zijn. Hier dichtbij kunt u ook het klooster van Armenteira bezoeken.
Uw vakantiehuis Riax Baixas zijn een goede uitvalsbasis om deze omgeving te gaan ontdekken! het is een veelzijdige regio en kent een mooie natuur afgewisseld met Spaanse steden.

Alle vakantiehuizen in Rías Baixas

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag