Mijn voorkeuren
De mooiste vakantiehuizen 
in Karlsbad - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Karlsbad - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Karlsbad

Karlsbad
Om het even wanneer
Gasten
De Tsjechische stad Karlsbad is gelegen in de gelijknamige regio Karlsbad. Op een kleine twee uur rijden ten westen van de hoofdstad Praag en net over de grens bij Zwickau in Duitsland. Een groot gedeelte van de economie van Karlsbad draait op hotels, casino’s, restaurants en kuuroorden. Karlsbad is ook één van de beroemdste en traditierijkste kuuroorden in de wereld. Dit kunt u allemaal gaan ontdekken met een vakantiehuis Karlsbad!
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Karlsbad

Appartement Mariënbad
4 nov. - 11 nov.
-33%
€121
€82 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Mariënbad, Okres Cheb, Karlsbad
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Dvory
21 jan. - 28 jan.
€124 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (25 beoordelingen)
Dvory, Karlsbad, Karlsbad
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Karlsbad
25 nov. - 2 dec.
€57 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Karlsbad, Okres Karlsbad, Karlsbad
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Karlsbad

De stad is gesticht door koning Karel IV in 1370, de koning zou de bronnen hebben ontdekt tijdens het jagen. Deze bronnen bezitten warm mineraalwater die verschillende geneeskrachtige eigenschappen hebben. Tot nu komen er nog steeds jaarlijks duizenden mensen om medische redenen over de hele wereld naar Karlsbad toe om in een kuuroord te verblijven. Ook u kunt in een vakantiehuis Karlsbad van deze kuuroorden gaan genieten! Vele beroemdheden hebben ook deze stad bezocht, onder andere: Mozart en Napoleon Bonaparte. De vele kuuroorden zijn gelegen tussen beboste heuvels en rivieren. Zo kunt u een ontspannende kuur vakantie vanuit uw vakantiewoning Karlsbad gemakkelijk combineren met een wandelvakantie.

Omgeving

De omgeving van Karlsbad is prachtig en u zult zich vanuit uw vakantiehuis Karlsbad geen moment vervelen! Naast de vele kuuroorden is het centrum van Karlsbad zelf ook een aanrader om als stedentrip te gaan verkennen. De kleine straatjes en de vele terrassen geven het straatbeeld een gezellig karakter. Ook de natuur in de omgeving van Karlsbad is uniek. Het is een heuvellandschap met zeer dicht beboste gebieden en rivieren. Dit geeft de stedentrip of een welverdiende kuur vakantie een extra ontspannen dimensie. Karlsbad is een echte aanrader en u kunt hier comfortabel verblijven in één van de vakantiehuizen Karlsbad! De prachtige omgeving, ontspannende kuuroorden en het idyllische centrum van Karlsbad zullen uw verblijf onvergetelijk maken!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag