De mooiste vakantiehuizen 
in Moravië-Silezië / Beskiden - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Moravië-Silezië / Beskiden - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Moravië-Silezië / Beskiden

Moravië-Silezië / Beskiden
Om het even wanneer
Gasten
Moravië-Silezië / Beskiden
Om het even wanneer
Gasten
De regio Moravië-Silezië is in het noordoosten van Tsjechië gelegen in een gedeelte van het Beskiden gebergte. Deze regio heeft Ostrava als hoofdstad en grenst aan Polen en Slovenië. Een vakantiehuis Moravië-Silezië is gelegen in een erg veelzijdig landschap. U kunt hier in de hoge bergen gaan wandelen, maar ook een prachtige fietstocht door een heuvellandschap maken. Ook kunt u de naast gelegen regio’s Olomouc en Zlín gaan bezoeken.

Populaire regio's en steden in Moravskoslezský kraj

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Moravskoslezský kraj

Villa Ostravice
12 mei - 19 mei
-53%
€595
€279 per nacht
Villa 105 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Ostravice, Okres Frýdek-Místek, Moravië-Silezië
Begin met boeken
Villa Lubno
2 jun. - 9 jun.
-47%
€618
€330 per nacht
Villa 100 m² ∙ 10 gasten ∙ 4 slaapkamers
Lubno, Frýdlant nad Ostravicí, Moravië-Silezië
Begin met boeken
Villa Ostravice
2 jun. - 9 jun.
-53%
€595
€279 per nacht
Villa 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Ostravice, Okres Frýdek-Místek, Moravië-Silezië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Moravië-Silezië / Beskiden

Hier bevinden zich ook aantal beschermde natuurparken met onder andere dichte bossen, rotsformaties, moerassen en venen. Een aanrader is om de watervallen van Rešovské Vodopády te gaan bezoeken. Dit zijn één van de mooiste watervallen van Tsjechië. In de zomer is een vakantiewoning Moravië-Silezië/Beskiden een perfecte bestemming om mooie wandel- of fietsroutes te verkennen. In de winter zijn de Beskiden een fantastische gebied voor wintersporters, alle wintersporten zijn mogelijk.

Kuuroorden

Door de grote hoogtes van het Beskiden gebergte is de lucht in de bergen zeer fris en schoon. Dit maakt een gebied ideaal voor kuuroorden! Vanuit de vakantiehuizen Moravië-Silezië is het gemakkelijk om een dagje te ontspannen in een geweldig kuuroord. Het kuuroord Darkov in Karviná is één van de populaire kuuroorden in deze regio. Hier staat het behoud van natuurschoon en heilzame bronnen hoog in het vaandel. Een kuuroord is zeker de moeite waard om te gaan bezoeken tijdens een vakantie in de vakantiewoningen Moravië-Silezië!

Historische steden

De hoofdstad van deze prachtige regio is Ostrava en een aanrader om te gaan bezoeken tijdens een verblijf in een vakantiewoning Moravië-Silezië. Ostrava is de twee na grootste stad van Tsjechië en heeft een erg gezellig stadscentrum. Één van de mooiste kathedralen in Ostrava is de kathedraal Božského Spasitele. Deze kathedraal is een groot en indrukwekkend gebouw dat van buiten en van binnen geweldig is om tegaan bewonderen! Ook is Ostrava een erg culturele stad. In de smalle straatjes vindt u vele restaurantjes en gezellige barretjes om van de tsjechische specialiteiten te genieten.
Een vakantiehuis Moravië-Silezië/Beskiden is een leuke uitvalsbasis om de indrukwekkende natuur van deze regio te gaan verkennen, maar ook voor een stedentripje of een ontspannen bezoek aan een heilzaam kuuroord hoog in de bergen!

Alle vakantiehuizen in Moravië-Silezië / Beskiden

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag