Vakantiehuis Ostrava - de derde grootste stad van Tsjechië - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Ostrava - de derde grootste stad van Tsjechië - EuroRelais

Vakantiehuis Ostrava - de derde grootste stad van Tsjechië

Ostrava
Om het even wanneer
Gasten
Ostrava
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Ostrava

Villa Ostrava
3 nov. - 10 nov.
-53%
€600
€281 per nacht
Villa 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Ostrava, Okres Ostrava-město, Tsjechië
Boek nu
Villa Ostrava
29 sep. - 6 okt.
-47%
€623
€332 per nacht
Villa 100 m² ∙ 10 gasten ∙ 4 slaapkamers
Ostrava, Okres Ostrava-město, Tsjechië
Boek nu
Huis Ostrava
5 okt. - 12 okt.
-23%
€248
€192 per nacht
Huis 290 m² ∙ 12 gasten ∙ 4 slaapkamers
Ostrava, Okres Ostrava-město, Tsjechië
Boek nu
Bekijk alle deals

Ostrava ligt in het oosten van Tsjechië. Het huidige Ostrava werd in 1945 gesticht door Moravska Ostrava en Slezská Ostrava samen te voegen. De stad staat misschien niet bekend als toeristische bestemming, maar een vakantiehuis in Ostrava zal u zeker bevallen. Er zijn interessante bezienswaardigheden in de stad te vinden.

Wat Ostrava te bieden heeft

Ostrava ligt in een industriegebied. U kunt verscheidene mijnen bezoeken, zoals de Michal mijn, die in 1993 sloot. Hier is ook een museum waarbij u een tour kunt volgen die u leidt naar onder andere de omkleedruimtes van de mijnwerkers en de machinekamer. In de buurt van uw vakantiewoning in Ostrava kunt u een prachtige kathedraal ontdekken. Deze is de tweede grootste katholieke kerk van Tsjechië en werd gebouwd tussen 1883 en 1889. Er is plek voor wel 4000 mensen. U kunt ook enkele interessante musea bezoeken tijdens uw vakantie in een vakantiehuis in Ostrava. Het Ostravamuseum geeft u een beeld van de geschiedenis van de stad. Het pronkstuk is een astronomische klok. Een leuk museum voor zowel volwassenen als kinderen is het Miniuni, een soort Madurodam. Europese toeristische bezienswaardigheden als de Big Ben in Londen en de Eiffeltoren in Parijs zijn in het klein nagebouwd. Wanneer u in de avond uw vakantiewoning in Ostrava wilt verlaten en het laat wilt maken, kunt u het beste naar de straat Stodolni gaan. Hier barst het van de leuke bars, restaurantjes en clubs. Dit is het centrum van het nachtleven.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag