Vakantiehuizen en appartementen Lipno - EuroRelais base64Hash Vakantiehuizen en appartementen Lipno - EuroRelais

Vakantiehuizen en appartementen Lipno

Lipno
Om het even wanneer
Gasten
Lipno
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Lipno in Tjechië nabij de Oostenrijkse grens ligt aan het gelijknamige meer. Het meer is een in de jaren vijftig van de vorige eeuw aangelegd stuwmeer. Het gebied is zowel in de zomer als in de winter een toeristische attractie. Maar wat is er precies te doen dan met een vakantiewoning Lipno?

Wintertijd in Lipno

Een vakantiehuis Lipno in de winter is een aanrader voor de beginnende skiër. De berg Kramolin is uitstekend geschikt voor skiplezier. Ruim zes kilometer aan pistes maken van Lipno een belevenis. De drie sleepliften, drie stoeltjesliften en twee kinderliften brengen u vanuit uw vakantiewoning Lipno naar de vier gemakkelijke en twee gemiddelde pistes.

Zomertijd in Lipno

Vanuit uw vakantiehuis Lipno is het mogelijk om in de zomer volop bezig te zijn met watersport. Het dorp Lipno ligt aan het Lipnomeer. De kade is naast vele drink- en eetgelegenheden voorzien van speeltoestellen en trampolines voor kinderen en midgetgolf banen voor iedereen. Het meer zit vol met vis van snoek tot forel waardoor vissen hier een prettige bezigheid is. Ook in de winter is het gebied beschikbaar voor ijsvissen.

Andere interessante bezienswaardigheden.

In de buurt van uw vakantiehuis Lipno ligt het grootste Tsjechische natuurgebied Umava. Hier kunt u wandelen of fietstochten maken. Denkt u tijdens die wandeltochten ook eens aan het bezoeken van de authentieke plaatsjes Romberk nad Vltavou waar u een ridderkasteel vindt, Český Krumlov, Frymburk, Kasteel Hluboká in Hluboká nad Vltavou en het Klooster van Vyi Brod.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag