Vakantiehuis Brno - de tweede stad van Tsjechië - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Brno - de tweede stad van Tsjechië - EuroRelais

Vakantiehuis Brno - de tweede stad van Tsjechië

Brno
Om het even wanneer
Gasten
Brno
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Brno

Appartement Brno
27 mei - 3 jun.
-31%
€129
€90 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Brno, Okres Brno-město, Tsjechië
Begin met boeken
Appartement Brno
13 jul. - 20 jul.
€162 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (2 beoordelingen)
Brno, Okres Brno-město, Tsjechië
Begin met boeken
Appartement Brno
24 jun. - 1 jul.
€246 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (4 beoordelingen)
Brno, Okres Brno-město, Tsjechië
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Na Praag is Brno de grootste stad in Tsjechië. De stad is het culturele centrum van het land en heeft een groot historisch gebied in het centrum, waar de meeste toeristische bezienswaardigheden bevinden. U zult helemaal tot u recht komen in een vakantiehuis in Brno.

Op stap in Brno

Er zijn vele historische gebouwen te vinden nabij uw vakantiehuis in Brno. Een van de bekendste gebouwen in de stad is het Oude Stadhuis. In een van de gangen ziet u de draak van Brno, een krokodil die volgens een legende de stad terroriseerde. Een modern stukje architectuur vindt u bij Villa Tugendhat, ontworpen door Ludwig Mies van der Rohr. De villa staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en kunt u bezoeken. Op dagen dat het minder mooi weer is en u wilt niet de hele dag in uw vakantiewoning in Brno zitten, is een bezoekje aan een museum een goed idee. Het Moravisch museum is een van de vooraanstaande musea van het land. Het museum beschikt over talloze objecten op het gebied van wetenschap en cultuur. Wanneer u tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning in Brno behoefte hebt aan entertainment, dan zit u op de goede plek. Brno heeft een groot aanbod aan theaters. Het oudste theatergebouw van Centraal-Europa bevindt zich hier: het Reduta-theater. Deze werd in 1733 gebouwd. Brno kent sowieso een lange theaterhistorie. De eerste toneelstukken zouden al in 1660 uitgevoerd zijn. Maar er zijn ook een reeks kleinere theaters en theaters speciaal voor kinderen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag