Vakantiehuis Adana – Ontdek de vierde stad van Turkije - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Adana – Ontdek de vierde stad van Turkije - EuroRelais

Vakantiehuis Adana – Ontdek de vierde stad van Turkije

Adana
Om het even wanneer
Gasten
Adana
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Met een vakantiehuis Adana bevindt u zich in het zuiden van Turkije, op ongeveer 30 kilometer van de Middellandse Zee . Adana is de hoofdstad van de gelijknamige provincie aan de Turkse Rivièra en is de vierde stad van Turkije. De stad heeft een eigen vliegveld waardoor uw vakantiewoning Adana gemakkelijk te bereiken is. Door de zuidelijke ligging is het er altijd vrij zonnig en van mei tot september lopen de temperaturen regelmatig op naar de 40 graden.

 

Wat te doen in Adana

Vanwege de rivier de Seyhan die midden door de stad stroomt, is de grond erg vruchtbaar. Er worden dan ook allerlei gewassen verbouwd in de omgeving van uw vakantiehuis Adana. Het centrum van de stad bestaat uit twee delen: het oude en het modern gedeelte. In het moderne gedeelte zijn diverse uitgaansgelegenheden te vinden, met restaurantjes, bars, maar ook Turkse koffiehuizen. Daarnaast is er een uitgestrekte wandelboulevard langs het meer en als u even uit wil rusten zoekt u een plekje op in het park. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht op de brug over de rivier en de grote moskee die u zeker moet bezoeken tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuizen Adana. Daarnaast is het Archeologisch museum en het Mozaiekmuseum ook leuk om eens te bezichtigen.

 

De omgeving van Adana

Andere leuke plekjes om te bezoeken vanuit uw vakantiewoning Adana is het kustplaatsje Mersin, wat erg populair is onder de Turken zelf. Hier vindt u o.a. monumentale forten, maar ook de natuur, haven en stranden zijn erg mooi. Daarnaast is er een leuke markt direct aan zee, waar ook cruisetochten aangeboden worden naar het Griekse eiland Cyprus!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag