De mooiste vakantiehuizen 
in Alabama - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Alabama - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Alabama

Alabama
Om het even wanneer
Gasten
Alabama
Om het even wanneer
Gasten
De staat Alabama ligt in het zuiden van de Verenigde Staten en grenst aan vier andere staten waaronder Mississippi. In het zuiden ligt Alabama aan de Golf van Mexico. Het landschap in de omgeving van de vakantiehuizen USA is er veelzijdig. Een unieke omgevingHet landschap van de staat Alabama bestaat uit grote verschillen. In de gehele staat zijn er grote vlaktes en meren.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Alabama

Huis Orange Beach
2 nov. - 9 nov.
-70%
€1.347
€398 per nacht
Huis 229 m² ∙ 17 gasten ∙ 6 slaapkamers
Orange Beach, Baldwin County, Alabama
Gratis annulering
Begin met boeken
Bungalow Gulf Shores
2 nov. - 9 nov.
-52%
€366
€177 per nacht
Bungalow ∙ 10 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Gulf Shores, Baldwin County, Alabama
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Orange Beach
2 nov. - 9 nov.
-58%
€414
€174 per nacht
Appartement 87 m² ∙ 7 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.8
"Uitstekend" (4 beoordelingen)
Orange Beach, Baldwin County, Alabama
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Alabama

In het noorden vindt u het bergketen de Appalachen. Deze bergen zijn dicht bebost en hier kunt u mooie wandelroutes vinden. In het zuiden vind u mooie stranden aan de Golf van Mexico en ook zijn er grote steden in deze staat te vinden. Ook rond de stad New Orleans in Louisiana zijn er fijne stranden te vinden. Hier kunt u ontspanning op het strand goed combineren met een levendige badplaats.

Steden

De hoofdstad van Alabama is Montgomery is bekend om haar Shakespear festival en om het museum dat gewijd is aan de country muzikant Hank Williams. De stad doet oud aan en heeft een middeleeuws karakter. Ook is het leuk om vanuit uw vakantiewoning Alabama de stad Mobile te gaan verkennen. Deze stad ligt aan de kust van de Golf van Mexico en heeft toeristisch centrum. Er zijn veel parken en musea te vinden, maar ook talloze historische gebouwen zoals de Basilica kathedraal zijn in deze stad aanwezig. Het park Mobile Botanical Gardens zijn een aanrader om te bezoeken, hier groeien bijzondere flora. Als u een uitstapje buiten deze staat wilt maken en een sportliefhebber bent, is het circuit van Indianapolis Motor Speedway in Indiana een aanrader. Deze race is de belangrijkste van de Verenigde Staten en erg leuk om bij te wonen. Ook is de stad Jackson in de staat Mississippi een verrassende plaats. De hotspots en aanraders om te bezoeken zijn hier het Mississippi Museum of Arts en het Argiculture & Forestry Museum. Als u meer een liefhebber bent van verschillende culturele wijkjes is Columbus in South Carolina een tip. Hier kunt u genieten van de veelzijdigheid aan levensstijlen.
De vakantiewoningen Alabama zijn erg goed gelegen en bieden diverse mogelijkheden voor uitstapjes tijdens uw vakantie. De sportieveling kan erg goed terecht in Alabama, maar ook de rustzoeker of culinaire levensgenieter kan hier zijn hart ophalen. Uw vakantiehuis Amerika is een ideale bestemming op het zuiden van de USA te gaan ontdekken!

Alle vakantiehuizen in Alabama

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag