De mooiste vakantiehuizen 
in Verenigd Koninkrijk - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Verenigd Koninkrijk - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk
Om het even wanneer
Gasten
Verenigd Koninkrijk
Om het even wanneer
Gasten
EngelandEngeland heeft een oppervlakte van 130.395 km² en circa 51 miljoen inwoners. Van vroeger uit is Engeland verdeeld in graafschappen ook wel countys genoemd. Wanneer u een vakantiehuis Engeland boekt kunt u alle kanten op. Als eerste is er natuurlijk de stad Londen, waar u terecht kunt voor een zowel een flinke portie cultuur als een paar dagen fanatiek shoppen. Een ware shopliefhebber kan zich volledig laten gaan in het luxe warenhuis Harrods.

Populaire regio's en steden in Groot-Brittannië

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Groot-Brittannië

Cottage Glenridding
25 apr. - 2 mei
-28%
€192
€138 per nacht
Cottage ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Glenridding, Patterdale, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bungalow Gulval
28 sep. - 5 okt.
-74%
€145
€39 per nacht
Bungalow ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Gulval, Madron, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Cottage Achmelvich
31 aug. - 7 sep.
-35%
€151
€98 per nacht
Cottage ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Achmelvich, Highland, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Verenigd Koninkrijk

Of breng eens een bezoekje aan de wijk Covent Garden met zijn Covent Garden Market.
Op Carnaby Street vindt u alles wat helemaal trendy is. In Londen zijn bovendien vele musea gratis te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld de National Gallery waar u werken kunt bezichtigen van grote kunstenaars zoals Leonardo da Vinci, Johannes Vermeer, Claude Monet en nog vele anderen. Maar wanneer u een vakantiehuis Engeland boekt zijn er natuurlijk nog vele andere bijzondere steden te bezichtigen zoals Manchester, Newcastle, Liverpool en York. U kunt ook eensde veelzijdigeKanaaleilanden bezoeken, welke gelegen zijn dichtbij Normandië en zijn in het bezit van de Britse Kroon.

Natuurschoon in Engeland

Tussen de vele vakantiehuizen Engeland die er te boeken zijn vindt u natuurlijk ook de bekende, idyllische, Engelse country cottages. Deze bevinden zich in gebieden met prachtige natuur zoals Peak District, Lake Distrtict en The Cotswold. Maar ook voor een vakantie aan de kust bent u in Engeland aan het juiste adres. Want niet alleen Schotland en Ierland hebben een overweldigend mooie kustlijn. Engeland doet daar, vooral in het Zuid-Westen met countys als Cornwall, Dorset en Devon, met hun grillige baaien, eindeloze stranden en prachtige kustpaden en moerasgebieden, zeker niet voor onder. In Cornwall vindt u ook het bekende West-Engelse punt Land’s End.

Vakantiehuis in Schotland

Het Noorden van Engeland grenst aan Schotland. Het land van het monster van Loch Ness, kilts, de doedelzak en de Schotse hooglanden. In het westen ligt Schotland aan de Atlantische oceaan en in het oosten aan de Noordzee. Schotland heeft een oppervlakte van 78.772 km² en ruim 5 miljoen inwoners. Edinburgh is de hoofdstad. Boekt u een vakantiehuis Schotland bezichtig dan een van de vele kastelen of botanische tuinen. Of een van de twee nationale parken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag