Vakantiewoning Birmingham – Vakantie bij de Brummies - EuroRelais base64Hash Vakantiewoning Birmingham – Vakantie bij de Brummies - EuroRelais

Vakantiewoning Birmingham – Vakantie bij de Brummies

Birmingham
Om het even wanneer
Gasten
Birmingham
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 9 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Birmingham

Appartement Birmingham
20 apr. - 27 apr.
-42%
€192
€112 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Birmingham, West Midlands, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Huis Birmingham
20 apr. - 27 apr.
€217 per nacht
Huis 140 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Birmingham, West Midlands, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Appartement Birmingham
19 apr. - 26 apr.
-45%
€415
€229 per nacht
Appartement 57 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Birmingham, West Midlands, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Met een vakantiehuis Birmingham rust u in de vakantie uit in de op Londen na grootste stad van Engeland. De stad heette vroeger Brummagem en de inwoners worden nog vaak Brummies genoemd. Tijdens de industriële revolutie was de stad een belangrijk industriecentrum, tegenwoordig kunt u nog in het Black Country Museum zien hoe het leven toendertijd was. Andere musea die tijdens een verblijf in een vakantiewoning Birmingham bezienswaardig zijn, zijn het Birmingham Museum and Art Gallery en the Barber Institute of Fine Arts, waar u ook kunstwerken van Van Gogh uit Nederland en Picasso Monet uit Frankrijk zult zien.

Een strandvakantie zult u met een vakantiewoning Birmingham midden op het vasteland zeker niet beleven, maar er zijn talrijke wandelroutes in de omgeving. Wie er liever zelf op uit gaat kan in Sandwell Valley Country Park of Sutton Park in het noorden de natuur verkennen.

Met kinderen een onvergetelijke vakantie beleven

Met kinderen valt er ook veel te beleven in uw vakantiehuis Birmingham. Er is een aquarium van Sea Life waar u duizenden dieren kunt bekijken en zelfs krabben kunt vasthouden. Dieren die niet in het water leven vindt u in het Birmingham Wildlife Conservation Park ten zuiden van uw vakantiewoning Birmingham. Het park heeft een meertje, met een gehuurde boot kunt u rustig met uw kinderen over het water dobberen. Met wat oudere kinderen kunt u met een vakantiehuis Birmingham naar Go Ape gaan. Dit is een klimpark waar u en uw kinderen door de boomtoppen klimmen en net als apen door de lucht slingeren.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag