De mooiste vakantiehuizen 
in Cotswolds - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Cotswolds - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Cotswolds

Cotswolds
Om het even wanneer
Gasten
Cotswolds
Om het even wanneer
Gasten
Costwolds is een heuvelrug in Engeland die ook onder de naam Hart van Engeland bekend staat. Het gebied verspreid zich over verschillende graafschappen, uw vakantiehuis Cotswolds kan bijvoorbeeld in Somerset of Gloucestershire liggen. De rivier Theems die door Reading en Londen stroomt ontspringt hier. Vanuit uw vakantiehuis Cotswolds kunt u lange wandelingen langs deze rivier maken.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Cotswolds

Cottage Bourton-on-the-Water
16 nov. - 23 nov.
-59%
€261
€106 per nacht
Cottage 105 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (18 beoordelingen)
Bourton-on-the-Water, Cotswold, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Cottage Wotton-under-Edge
21 feb. - 28 feb.
-15%
€162
€137 per nacht
Cottage ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Wotton-under-Edge, Stroud, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Cottage Newent
30 nov. - 7 dec.
-65%
€193
€67 per nacht
Cottage ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.4
"Goed" (28 beoordelingen)
Newent, Forest of Dean, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Cotswolds

In Stratford-upon-Avon werd in 1564 de beroemde schrijver William Shakespeare geboren. Met een vakantiehuis Cotswold kunt u zijn geboortehuis in Henley Street bezoeken. In Buxford zijn er veel antiekwinkels die op uw bezoek wachten. Bovendien vindt u hier Reavley's, de oudste apotheek van Engeland. Deze werd al in 1734 in gebruik genomen en bevindt zich in High Street. Als u deze straat de heuvel naar beneden volgt, komt u uit bij de Winrdrush rivier. Een middeleeuwse brug helpt u over het water zodat u door kunt gaan naar uw vakantiewoning Cotswolds.
Ga ook eens naar Castle Combe Village. Dit pittoreske dorpje is een openlucht museum waar u uw ogen zult uitkijken. Met een vakantiewoning Cotswolds kun u ook naar Broadway gaan. De naam zegt u zeker iets vanwege de gelijknamige straat in New York. Hier gaat het echter om het dorp Broadway in Worcestershire dat ook wel eens parel van de Cotswolds genoemd wordt. Vanwege een mesolythische vuursteen in dit dorp gaat men ervan uit dat het al sinds meer dan 5000 jaar bestaat.

Gloucester

De bekendste stad in de buurt van uw vakantiehuis Cotswolds is Gloucester, hier valt dan ook zeker veel te beleven. De stad ligt dichtbij Wales en heeft een indrukwekkende haven die Gloucester Docks genoemd wordt. In een deel van de magazijnen aan de haven is tegenwoordig het National Waterways Museum. Wie liever buiten van de bezienswaardigheden van Gloucester wil genieten, kan naar de Kathedraal van Gloucester gaan die in 679 werd gebouwd. De officiële naam is Cathedral Church of St Peter and the Holy and Indivisible Trinity. Bezoek met een vakantiewoning Cotswolds ook eens de andere kerken van Gloucester, bijvoorbeeld St. Mary de Lode of St. Nicholas.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag