Vakantiehuis Exeter – Het graafschap Devon verkennen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Exeter – Het graafschap Devon verkennen - EuroRelais

Vakantiehuis Exeter – Het graafschap Devon verkennen

Exeter
Om het even wanneer
Gasten
Exeter
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Exeter

Appartement Exeter
27 apr. - 4 mei
-61%
€522
€204 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Exeter, Devon, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Appartement Exeter
22 jun. - 29 jun.
€179 per nacht
Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Exeter, Devon, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Appartement Exeter
27 apr. - 4 mei
-64%
€702
€255 per nacht
Appartement 66 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Exeter, Devon, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Exeter is een historische stad in Devon in Engeland. Het ligt binnen het ceremoniële graafschap Devon. Met een vakantiewoning Exeter bent u in een stad die een eeuwenoude rol als het geestelijke en bestuurlijke hart van Devon heeft. De gotische kathedraal van de stad is een historisch herkenningspunt. Ook zijn er tal van middeleeuwse gebouwen en overblijfselen van de Romeinse periode. Vanuit een vakantiehuis Exeter kunt u de hele streek gemakkelijk bereiken. Maak bijvoorbeeld een stedentrip naar Plymouth, een havenstad waar boten naar Frankrijk en Spanje vertrekken, of wandel in het nationaal park Dartmoor en Exmoor.

Een vakantiewoning Exeter is een prima uitvalbasis

In deze studentenstad is altijd wat te beleven en te zien. Een bezoek aan de prachtige kathedraal in het centrum mag niet ontbreken tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Exeter. De kathedraal van Exeter is een van de oudste en mooiste kathedralen in Engeland. Deze kerk staat er al meer dan 1000 jaar. Ook is het Royal Albert memorial museum de moeite waard. Dit museum heeft prachtige nieuwe displays en galeries, prachtige tentoonstellingen en moderne voorzieningen. De displays onthullen Devon en Exeter 's rijke geschiedenis. Vlakbij uw vakantiewoning Exeter ligt Powderham Castle. Het Powderham kasteel is gelegen in een uniek, schilderachtige omgeving net buiten Exeter. Zeshonderd jaar geschiedenis zijn opgenomen binnen de muren van een van Engelands oudste kastelen. Een vakantiehuis Exeter biedt vele mogelijkheden. In de nabije omgeving is er altijd iets te zien en te doen. Vooral in de grotere steden zoals Plymouth en Exmouth.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag