Vakantiehuis Manchester - een van de grootste steden van Engeland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Manchester - een van de grootste steden van Engeland - EuroRelais

Vakantiehuis Manchester - een van de grootste steden van Engeland

Manchester
Om het even wanneer
Gasten
Manchester
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 8 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Manchester

Appartement Manchester
4 jan. - 11 jan.
-57%
€400
€171 per nacht
Appartement 44 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Manchester, Greater Manchester, Verenigd Koninkrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Manchester
31 aug. - 7 sep.
-54%
€860
€394 per nacht
Huis 147 m² ∙ 12 gasten ∙ 6 slaapkamers
Manchester, Greater Manchester, Verenigd Koninkrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Manchester
7 sep. - 14 sep.
-54%
€786
€362 per nacht
Huis 119 m² ∙ 11 gasten ∙ 6 slaapkamers
Manchester, Greater Manchester, Verenigd Koninkrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Een vakantiehuis in Manchester is een goed startpunt om deze stad te verkennen. Manchester ligt tussen de graafschappen Lancashire en Derbyshire en is met 500.000 inwoners een van de grotere steden in het Verenigd Koninkrijk. In het verleden is Manchester een belangrijke industriestad geweest. Tijdens de Tweede Wereldoorlog schakelde Manchester over naar de oorlogsindustrie, waardoor de stad een doelwit werd voor bombardementen. Hierdoor raakte onder andere de kathedraal zwaar beschadigd. Nu is alles weer al lang weer in oude glorie hersteld, en kunt u met een vakantiewoning in Manchester genieten van wat de stad te bieden heeft.

Toeristische activiteiten

De kathedraal die hierboven genoemd werd, stamt uit de middeleeuwen en staat in het centrum van de stad. Niet te missen dus vanaf uw vakantiehuis in Manchester. Ga dan vooral ook naar binnen om onder andere de mooie glas-in-loodramen te bekijken. Voor een prachtig uitzicht over de stad hoeft u dit keer geen toren in te gaan en honderden treden te beklimmen, neem gewoon plaats in de Manchester Wheel. Dit grote reuzenrad bevindt zich bij Piccadilly Gardens en geeft u een prachtige blik over de stad. Wanneer het weer tegenwerkt, en u wilt niet de hele dag binnen in uw vakantiewoning in Manchester zitten, is het wellicht een goed idee om een van de musea in de stad te bezoeken. Het Manchester Museum is leuk voor het hele gezin, met uiteenlopende collecties. Het pronkstuk is toch wel het skelet van een Tyrannosaurus rex.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag