Vakantiehuis Oxford – De universiteitsstad verkennen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Oxford – De universiteitsstad verkennen - EuroRelais

Vakantiehuis Oxford – De universiteitsstad verkennen

Oxford
Om het even wanneer
Gasten
Oxford
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Oxford

Huis Oxford
8 aug. - 15 aug.
-28%
€262
€187 per nacht
Huis 80 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Oxford, Oxford, Verenigd Koninkrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Bed & Breakfast Oxford
8 aug. - 15 aug.
-14%
€198
€170 per nacht
The Mews - 1BR Studio in Jericho near City Centre ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Oxford, Oxford, Verenigd Koninkrijk
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Oxford
3 jun. - 10 jun.
-28%
€215
€155 per nacht
Huis 65 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Oxford, Oxford, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

De bekende universiteitsstad Oxford ligt in het zuiden van Groot-Brittannië niet ver van de Engelse hoofdstad Londen. Deze stad is tevens de hoofdstad van het graafschap Oxfordshire en ligt in het gebied Costwolds. Ook Cambridge is een bekende universiteitsstad, maar in Oxford is er veel meer industrie. Toch valt er met een vakantiewoning Oxford veel voor toeristen te doen.

Oxford ligt aan de rivier de Theems die ook naar Londen stroomt, en in de zomer worden er boottochten op de rivier georganiseerd. Als u met uw kinderen naar een vakantiewoning Oxford hebt geboekt, zijn er verschillende spannende activiteiten. In Farmer Gow's draait alles om het motto 'leren door doen'. De boerderij organiseert verschillende activiteiten voor ieder weer en er zijn uitgebreide picknick plaatsen. Voor de cultureel geïnteresseerde heeft de stad ook veel te bieden. De Kathedraal van Christ Church en de Kerk van de Heilige Maagd Maria trekken ieder jaar weel veel bezoekers. In het centrum vindt u Carfax Tower met een klok uit de 14e eeuw.

De universiteit voor toeristen

Rond uw vakantiehuis Oxford draait alles om de universiteit. Dat klinkt eerst oninteressant, maar de meeste gebouwen van de universiteit hebben een culturele meerwaarde. Ga bijvoorbeeld eens naar een van de universiteitsmusea. Het Ashmolean Museum of Art and Archaeology werd in 1678 gesticht om de collectie van Elias Ashmole te huisvesten. Inspirerend zijn zeker de schilderijen van Picasso en het dodenmasker van Oliver Cromwell. Andere musea van de universiteit die u met een vakantiewoning Oxford kunt bezoeken, zijn het Pitt Rivers Museum en het Oxford University Museum of Natural History. Harry Potter fans met een vakantiehuis Oxford zullen hun ogen in Bodleian Library uitkijken, hier is namelijk de Hogwarts Library gevestigd.

Wie tijdens zijn verblijf in een vakantiehuis Oxford liever meer van de frisse lucht wil genieten, kan naar de oudste botanische tuin van Groot-Brittannië gaan. Dit is namelijk de University of Oxford Botanic Garden die in 1621 gesticht werd voor medicinale planten en om het onderwijs te bevorderen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag