Vakantiehuis Plymouth – Plymouth Sound bewonderen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Plymouth – Plymouth Sound bewonderen - EuroRelais

Vakantiehuis Plymouth – Plymouth Sound bewonderen

Plymouth
Om het even wanneer
Gasten
Plymouth
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Plymouth

Cottage Plymouth
5 okt. - 12 okt.
-53%
€179
€84 per nacht
Cottage 105 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Plymouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Cottage Plymouth
31 aug. - 7 sep.
€179 per nacht
Cottage ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Plymouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Cottage Plymouth
16 nov. - 23 nov.
-60%
€258
€104 per nacht
Cottage 90 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Plymouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Plymouth ligt in graafschap Devon, bijna in Cornwall en biedt voor mensen die graag buiten zijn veel mogelijkheden. In het noorden van Plymouth bevindt zich het nationaal park Dartmoor. Vooral als u met uw hond naar uw vakantiehuis Plamouth bent gereisd, biedt dit nationaal park prachtige mogelijkheden uw hond uit te laten en van de natuur te genieten. U kunt rond het Burrator Reservoir wandelen, dat ook voor het fotoalbum een heerlijk motief biedt. Met een vakantiehuis Plymouth moet u ook zeker naar de haven van de stad gaan. Plymouth Sound is vooral bij zonsondergang fraai, hoewel het vanwege de wind wel eens koud kan zijn. De haven is een belangrijk punt, van hier vertrekken boten naar Frankrijk en Spanje.

Er zijn nog meer bezienswaardigheden die u met een vakantiehuis Plymouth te voet kunt bezoeken. Helemaal boven aan de lijst staat Plymouth Hoe, een park met een adembenemend uitzicht over de zee. Hier staat ook de vuurtoren Smeaton's Tower.

Ook bij regen een belevenis!

Als het weer tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Plymouth eens niet mee speelt, is er gelukkig ook veel binnen te doen. Kinderen zullen een dagje uit naar het National Marine Aquarium zeker onvergetelijk vinden. Er zijn zowel grote als ook kleine vissen en andere zeedieren te vinden. Er zijn verschillende musea die u met een vakantiewoning Plymouth kunt bezichtigen en waar u droog blijft. Voorbeelden zijn Naval Heritage Centre en Plymouth City Museum an Art Gallery. Als u 's avonds een uit uw vakantiewoning Plymouth wilt, kunt u een bezoekje aan het Theatre Royal Plymouth of het Globe Theatre plannen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag