Vakantiehuis Portsmouth – maritieme vakantie in Engeland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Portsmouth – maritieme vakantie in Engeland - EuroRelais

Vakantiehuis Portsmouth – maritieme vakantie in Engeland

Portsmouth
Om het even wanneer
Gasten
Portsmouth
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Portsmouth

Cottage Portsmouth
21 feb. - 28 feb.
-67%
€777
€259 per nacht
Cottage 145 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Portsmouth, Hampshire, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Cottage Portsmouth
2 nov. - 9 nov.
-66%
€183
€62 per nacht
Cottage 90 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (2 beoordelingen)
Portsmouth, Hampshire, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Cottage Portsmouth
2 nov. - 9 nov.
-72%
€352
€99 per nacht
Cottage 130 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Portsmouth, Hampshire, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Portsmouth zult u zien, dat hier alles om het maritieme leven van het Verenigd-Koninkrijk draait. Het Museum Mary Rose is ondertussen een druk bezocht museum met interactief materiaal en oude delen van het gelijknamige schip. Ook het oorlogsschip de HMS Warrior is geheel toegankelijk voor bezoekers die in detail willen weten hoe een oorlogsschip is opgebouwd. Vakantiehuizen Portsmouth zijn bovendien de perfecte uitvalbasis voor het scheepvaartmuseum Royal Marines Museum en de Historic Dockyard, waar alles over het maritieme verleden wordt getoond.

Ook als u niet van schepen en boten houdt, zijn er genoeg redenen voor een vakantiehuis Portsmouth. Het winkelcentrum Gunwharf Quays heeft veel outlets voor slimme koopjes, in de Commercial Road vindt u veel boetieken en designerkleding. Met kinderen kunt u naar het Blue Reef Aquarium gaan om exotische vissen te bekijken. Wie zijn zondagmiddag liever niet op de bank in zijn vakantiewoning Portsmouth doorbrengt, kan door Victoria Park wandelen. In het hart van het park is een vogelhuis met exotische vogels en pauwen. Als uw kinderen ook mee zijn gekomen naar uw vakantiewoning Portsmouth, kunnen zij hier ook op de grote speeltuin spelen. De Spinnaker Tower is de 170 meter hoge uitkijktoren met een geweldig uitzicht over de zee en de stad. Liefhebbers van het victoriaans tijdperk moeten zeker naar de Saint Mary's Church gaan, de mooiste victoriaanse kerk in Hampshire.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag