Vakantiehuis Saint Ives – onstpannen in Engeland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Saint Ives – onstpannen in Engeland - EuroRelais

Vakantiehuis Saint Ives – onstpannen in Engeland

Sint Ives
Om het even wanneer
Gasten
Sint Ives
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 7 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Saint Ives

Cottage Sint Ives
9 nov. - 16 nov.
-70%
€295
€88 per nacht
Cottage 105 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sint Ives, Saint Ives, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Cottage Sint Ives
2 nov. - 9 nov.
-67%
€431
€142 per nacht
Cottage 105 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sint Ives, Saint Ives, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Cottage Sint Ives
9 nov. - 16 nov.
-81%
€714
€135 per nacht
Cottage 105 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sint Ives, Saint Ives, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Saint Ives wordt beschouwd als de parel van de kroon van Cornwall. Uw vakatniehuis Saint Ives ligt in een prachtige badplaats, in een adembenemend kustlandschap. Ongeacht de tijd van het jaar geeft Saint Ives iets speciaals aan elke bezoeker van deze plaats. Het is het kunstcentrum van West Cornwall. In de 20e eeuw werd Saint Ives een toevluchtsoord voor de bekendsten van de Britse modernisme, met name Barbara Hepworth die tegenwoordig ook een eigen museum heeft: het Barbara Hepworth Museum and Sculpture Garden. De Tate Saint Ives biedt voortdurend wisselende tentoonstellingen. Deze kustplaats heeft een hoop te bieden, zodat een vakantiehuis Saint Ives de moeite waard is.

Een tal van bezienswaardigheden in de buurt van uw vakantiewoning Saint Ives

De stad is gevestigd rond de haven, het hart van de historische vissersgemeenschap. Hier zijn kleine onafhankelijke winkels, galeries, restaurants, pubs en bars. Hier liggen ook het Saint Ives Museum en het Tate Saint Ives. Met het voordeel van de warmte van de Golfstroom is de temperatuur hier zeer aangenaam. In de buurt van uw vakantiehuis Saint Ives is altijd wat te doen. Een aantal hoogtepunten zijn theaterproducties in het openbaar en het Saint Ives september Festival. Uw vakantiewoning Saint Ives zorgt voor rust en een heerlijke ontspannen vakantie.

In de verdere omgeving

Met een vakantiehuis Saint Ives kunt u veel meer beleven dan alleen een ontspannen vakantie aan de kust. De plaats is namelijk een prima uitvalbasis om de omgeving te verkennen. In het graafschap Cornwall kunt u langs de kust mooie wandelingen maken. Ga met een vakantiewoning Saint Ives ook eens naar Lizard, de zuidelijkste plaats in Engeland! Als u het graafschap wilt verlaten, bent u zo in het graafschap Devon. Hiet kunt u het nationaal park Dartmoor bezoeken of een stedentrip naar Plymouth maken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag