Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Southampton – Aan de Engelse kust van de zon genieten - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Southampton – Aan de Engelse kust van de zon genieten - EuroRelais

Vakantiehuis Southampton – Aan de Engelse kust van de zon genieten

Southampton
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Southampton

Herberg Southampton
17 feb. - 24 feb.
€71 per nacht
Herberg ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.8
"Ruim voldoende" (36 beoordelingen)
Southampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Cottage Southampton
27 jan. - 3 feb.
-72%
€191
€55 per nacht
Cottage ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (2 beoordelingen)
Southampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Details
Cottages.com
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Southampton
17 feb. - 24 feb.
€122 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.0
(2 beoordelingen)
Southampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Als u uw vakantiewoning Southampton vol met nieuwe kleding wilt verlaten, heeft u genoeg winkelmogelijkheden in de stad. De eerste bestemming is het WestQuay Shopping Centre waar u vooral merkkleding zult vinden. Als u liever iets bijzonders heeft, moet u langs the Oxford Street lopen waar onafhankelijke boetieken, salons en barretjes te vinden zijn. In plaats van daarna 's avonds in uw vakantiehuis in Southampton te zitten kunt u bijvoorbeeld naar het Mayflower Theatre gaan. In dit grootste theater in het zuiden van Engeland worden musicals, opera's en balletten getoond.

Musea in Southampton

In uw vakantiehuis Southampton, de stad die net zoals Portsmouth bekend staat om zijn haven, zult u zeker veel beleven. De bekendste bezienswaardigheid is het SeaCity Museum, een museum over de relatie van Southampton met de zee en haven, hier vindt u ook veel over de Titanic die in 1912 hier de haven verliet en enkele dagen later zonk. Algemene kunst vindt u in de Southampton City Art Gallery, de collectie stamt uit acht verschillende eeuwen en bevat schilderijen, tekeningen en standbeelden. Wie tijdens zijn verblijf in een vakantiewoning Southampton liever hedendaagse kunst bekijkt, is bij The John Hansard Gallery op het goede adres. Met kinderen is het Beaulieu een bezoekje waard. In het motormuseum zijn er ook attracties zoals een monorail en go-kart rijden. De prachtige victoriaanse tuinen van het museum nodigen uit voor een lange wandeling voordat u in uw vakantiehuis Southampton terug keert.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag