Vakantiehuis Torquay – Pittoresk plaatsje in het zuiden van Engeland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Torquay – Pittoresk plaatsje in het zuiden van Engeland - EuroRelais

Vakantiehuis Torquay – Pittoresk plaatsje in het zuiden van Engeland

Torquay
Om het even wanneer
Gasten
Torquay
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 8 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Torquay

Cottage Torquay
13 jul. - 20 jul.
-28%
€113
€81 per nacht
Cottage ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Torquay, Torbay, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Cottage Torquay
6 jul. - 13 jul.
€132 per nacht
Cottage ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Torquay, Torbay, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Cottage Torquay
9 nov. - 16 nov.
-57%
€136
€58 per nacht
Cottage ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (22 beoordelingen)
Torquay, Torbay, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Het maakt niet uit met wie u vakantie of een paar dagen in een chalet in Torquay door gaat brengen. Iedereen zal zich zeker prima vermaken door alles wat er in de directe omgeving te zien en te doen is. Bent u een golfliefhebber, dan loopt u zo vanuit uw vakantiehuis Torquay de baan Torquay Golf Course op. Zijn er ook kinderen aanwezig in uw chalet in Torquay, dan mag een bezoekje aan de vlakbij gelegen dierentuin van Paignton eigenlijk niet ontbreken. Brengt u ook eens een bezoekje aan het strand van Living Coast, en bewonder de pinguïns.

Wat maakt Torquay zo bijzonder?

Ten eerste zult u betoverd zijn daar het schilderachtige plaatsje dat aan de baai van Torbay en het Kanaal gelegen is in het Zuid-Engelse graafschap Devon. Doordat er een zacht klimaat heerst, en door de prachtige ligging tussen Plymouth en Exeter huren veel toeristen een vakantiehuis Torquay. De stad zelf heeft zo'n 55.000 inwoners.

Stadhouder Willem III zette in 1688 voet aan land in Torquay. Agatha Christie is geboren in Torquay en brengt er haar vroegste jeugd door. De komische televisieserie Fawlty Towers, maakt ook gebruik van dit plaatsje voor haar opnames. Bent u op zoek naar cultuur, bezoekt u dan vanuit uw vakantiehuis Torquay het museum van de lokale natuurhistorische vereniging. Het museum herbergt onder meer voorwerpen uit het Paleolithicum die uit Kent's Cavern afkomstig zijn, een grot in de buurt. Nog meer bezienswaardigheden uit het verleden zijn een abdij uit de 13e eeuw, en de ruïne van Torre Abbey.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag