De mooiste vakantiehuizen 
in Sussex - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Sussex - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Sussex

Sussex
Om het even wanneer
Gasten
Sussex
Om het even wanneer
Gasten
Sussex is een groot graafschap in het zuiden van Engeland dat tegenwoordig opgesplitst is. Uit bestuurlijke redenen is Sussex tegenwoordig verdeeld in West Sussex en East Sussex. De toeristische regio is echter niet veranderd en met een vakantiehuis Sussex hebt u de mogelijkheid het hele gebied aan de Engelse kust te verkennen.Het landschap in SussexUw vakantiehuis Sussex ligt niet ver van Londen aan het Kanaal, de zeestraat tussen Frankrijk en Groot-Brittannië.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Sussex

Cottage Beech Hill
7 dec. - 14 dec.
-33%
€352
€235 per nacht
Cottage ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Beech Hill, West Berkshire, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Chalet Earnley
27 sep. - 4 okt.
-53%
€159
€75 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Earnley, Chichester, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Herberg Hastings
2 nov. - 9 nov.
-64%
€240
€87 per nacht
Herberg ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Hastings, Hastings District, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Sussex

In de grotere steden langs de zee zoals Brighton en Eastbourne vindt u bovendien schattige promenades en heerlijke fish and chips. Verder vindt u niet ver van uw vakantiewoning Sussex ook een deel van de heuvelrug South Downs dat in Itchen Valley begint en naar het oosten tot Beachy Head verloopt. Hier wordt de heuvelrug abrupt door het Kanaal gestopt, wat voor indrukwekkende klippen zorgt. De Seven Sisters is hier een voorbeeld van, de zeven krijtrotsen bieden een indrukwekkend beeld en zijn het beste vanaf Seaford Head te zien. Ook Beachy Head is zo'n klip, het hoogste punt ligt 162 meter boven de waterspiegel. Neem zeker uw wandelschoenen mee naar uw vakantiewoning Sussex, de heuvelrug is namelijk ook een prima gebied om te wandelen en uw hond uit te laten.

Bezienswaardigheden in East Sussex

Brigthon vormt het middelpunt van Sussex, de regio die aan de rechterkant van deze stad gelegen is, is East Sussex. Dit deel van het graafschap grenst onder andere aan Kent en Surrey. Uw vakantiehuis Sussex hoeft u niet eens per se met het vliegtuig bereiken. Als u liever met de auto wilt kunt u via Frankrijk de boot nemen. Hier komt u dan in Newhaven aan, waar u zeker naar Newhaven Fort moet gaan om het militairmuseum te bezoeken. Ook spannend voor de kleintjes is een bezoek aan Knockhatch Adventure Park, terwijl de ouders van een kop koffie genieten, kunnen de kinderen zich hier helemaal uitlaten voordat ze vermoeid in hun bed in de vakantiewoning Sussex in slaap vallen.

Te doen in West Sussex

West Sussex heeft een kustlijn die bij Portsmouth begint en tot Brighton verloopt. In het noorden van uw vakantiehuis Sussex ligt de grootste stad Crawley, die slechts 30 kilometer ten zuiden van Londen ligt. Met een vakantiehuis Sussex kunt u hier verschillende gebouwen bezichtigen die op de lijst van English Heritage staan, zoals het White Hart Inn en Old Punch Bowl. Een imposant gebouw dat ieder jaar weer veel toeristen trekt, is Arundel Castle en zijn tuinen in Arundel. Deze stad ligt aan de grens van het nationaal park South Downs. Ga met uw kinderen vanuit uw vakantiewoning Sussex eens naar Harbour Park. In dit kleine attractiepark in Littlehampton kunnen ze naar hartenlust spelen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag