De mooiste vakantiehuizen 
in Zuid-West-Engeland - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Zuid-West-Engeland - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Zuid-West-Engeland

Zuid-West-Engeland
Om het even wanneer
Gasten
Zuid-West-Engeland
Om het even wanneer
Gasten
Wilt u op vakantie naar een sprookjesachtig stukje Engeland? Dan is zuidwest Engeland wellicht iets voor u. Kenmerkend voor deze regio is de onbedorven kustlijn met grotten en grillige baaien. Afgewisseld met schattige vissersdorpjes, grandioze stranden, moerasgebieden en spectaculaire kustpaden. De kliffen van Dorset, Devon en Cornwall vormen samen met de Scilly Islands een beschermd natuurgebied.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zuid-West-Engeland

Cottage Cadgwith
2 nov. - 9 nov.
-60%
€312
€124 per nacht
Cottage 90 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Cadgwith, Grade-Ruan, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Cottage Woolacombe
22 feb. - 1 mrt.
-75%
€294
€75 per nacht
Cottage 90 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Woolacombe, Mortehoe, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bungalow Gulval
20 apr. - 27 apr.
-77%
€161
€37 per nacht
Bungalow ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Gulval, Madron, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Zuid-West-Engeland

Het zuidwesten van Engeland heeft maar liefst 15 nationale parken en 40% van de stranden heeft een ‘Blue Flag’. Deze geweldige omgeving zal zonder meer aan al uw verwachtingen voldoen.

Wandelvakantie in zuidwest Engeland

Vanuit vakantiehuizen of vakantiewoningen in zuidwest Engeland kunt u fantastische wandelingen gaan maken zowel door het groene platteland, met haar van natuursteen gestapelde muurtjes en sierlijke beekjes, als langs de ruige kust. Wandel naar het uiterste puntje van Cornwall, het bekende Land’s End en geniet van een zinderend uitzicht over het water. Hier ervaart u een vakantie aan de kust als nooit tevoren. Een verblijf in een vakantiehuis zuidwest Engeland zal u helemaal tot rust doen komen. En ga ook zeker een dagje op pad om bijvoorbeeld het prachtige zuidoosten van Engeland en het zuiden van Wales te ontdekken.

Stonehenge

Aan historische en cultureel erfgoed komt u in zuidwest Engeland absoluut niets te kort. De grote aanvoerder van de lijst met bijzondere monumenten in de regio is met kop en schouders het indrukwekkende Stonehenge, gelegen in het prachtige platteland van Wiltshire nabij Salisbury. Waar kun je beter je vakantie doorbrengen als in een vakantiehuis nabij dit magnifieke ruim 4000 jaar oude monument? Boek dus snel een vakantie met vrienden, uw partner of het hele gezin naar deze bijzondere regio van Engeland.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag