De mooiste vakantiehuizen 
in Kanaaleilanden - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Kanaaleilanden - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Kanaaleilanden

Kanaaleilanden
Om het even wanneer
Gasten
Kanaaleilanden
Om het even wanneer
Gasten
 Bij een vakantiewoning op een eiland denk je al snel aan de Canarische eilanden, een groot Grieks eiland als Kreta of het Portugese bloemeneiland Madeira. Maar overweeg zeker ook eens een vakantiehuis op de Kanaaleilanden. De Kanaaleilanden bestaan uit 5 eilanden: Jersey, Guernsey, Sark, Herm en Alderney. Deze eilanden, die behoren tot de Britse Kroon, liggen in het Kanaal voor de kust van Frankrijk en bedragen samen een oppervlakte van 195 km2.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op de Kanaaleilanden

Appartement Saint Helier
€322 per nacht
Appartement 72 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.9
"Uitstekend" (20 beoordelingen)
Saint Helier, St Helier, Jersey
Boek nu
Appartement Saint Helier
€267 per nacht
Appartement 65 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (20 beoordelingen)
Saint Helier, St Helier, Jersey
Boek nu
Appartement Saint Helier
€215 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.8
"Uitstekend" (20 beoordelingen)
Saint Helier, St Helier, Jersey
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Kanaaleilanden

De eilanden zijn rijk aan prachtige landschappen, rijk erfgoed en gevarieerde leefstijlen met zowel Britse als Franse invloeden.

Vakantiehuizen Kanaaleilanden, 5 verschillende eilanden

Jersey is een eiland van tegenstellingen. Hier gaat het stadse leven hand in hand met relaxte strandvakanties en lange wandelingen langs de kust. Vakantiehuizen Kanaaleilanden op het eiland Guernsey vindt u te midden van prachtig landschap en meer dan 5000 jaar aan erfgoed en geschiedenis. De visgerechten in de locale restaurantjes zijn om bij de watertanden. Het eiland Alderney heeft een gevarieerde geschiedenis, geweldige stranden en een overvloed aan flora en fauna. Maak wandelingen door de geweldige natuur en wordt besmet met het fenomeen dat men ´the Alderney Feeling´ noemt. Boekt u een vakantiehuis Kanaaleilanden op het eiland Herm dan kiest u voor een relaxte, stressvrije vakantie. Ervaar de rust op dit autovrije eiland. Herm is ook een ideale bestemming met kinderen. Lekker met het gezin even weg van alles. Ook op Sark zijn geen auto’s toegestaan. Het is een toevluchtsoord weg van de alledaagse drukte. Er is een grote diversiteit aan bloemen, vogels en vlinders. Welk eiland past het beste bij u? Boek een vakantiehuis Kanaaleilanden en ontdek deze geweldige eilanden zelf om er achter te komen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag